![]() |
czy złapie hakera??????
czy jest możliwość dowiedzenia się kto mnie zhakował
w jakiś kolwiek sposób? czym wiecej innformacji tym lepiej (tylko nie piszcie tylko takich odpowiedzi jak : tak czy nie, bo to bez sensu) |
Raczej nie... chyba że sam się przyzna lub ściągniesz trochę profesjonalnych programów. Hackerzy zwykle dobrze się maskują.
|
Po 1 odróżnij Hackera od "Chakiera"
Hacker zhaczył server tibii. Chakier to mały kretyn, który korzysta z głupoty innych, którzy ściągają ******, albo wierzą we wszystko co przeczytają. W tibii więcej jest Chakierów. |
No jush kilka razy mnie zhaczyli ale nie wiem jak co prawdz potem znalazłam kilka trojanów i robaqw w kompie ;/
|
noobem nie jestem nie ściągam byle czego , chociaż ostatnio miałem mały śmietnik na kompie
|
a ja wiem czemu zostales schakowany 70% uzywasz tibia gg lub mc i dlatego
|
Hakera bardzo ciezko jest namiezyc poniewaz hakerzy to ludzie z ogromnym doswiadczeniem. (O ile chodzi Ci o hakerow a nie hakerkow ktorzy potrafia tylko wrzucic trojana i przez niego dzialac) Hakerzy sa prawie nie namierzalni.
|
Ja znam jeden sposob zeby sie dowiedziec kto nas hakowal:
Przekup GMa zeby ci podal IP z ktorego sie ostatnio logowano na twoje konto :) Wszedzie gdzie gralem byla opcja zobaczenia skad ostatnio sie logowano na twoje konto, niestety w Tibi nie ma i jest to tylko dowod na to ze GM popiera hakerow i przez to dlugo nic na hakerow/crakerow nic nie wymysla (taka moja mala teoria spiskowa). |
gremlin
to nie jest za dobre bo wiekszosc hakerow zanim zacznie hakowac zabawi sie w tez taka technike hakerska jaka jest SPOOFING czyli sie podszyje pod jakis inny adres IP |
No cóż. Za głupote trzeba płacić.
|
ucze się na błędach ,ale muszą one byc tak kosztowne?
(dokładnie to straciłem 15k z depo , dragon hammera zakupionego za 4,4k,2 wędki i dwarfen shield i oczywiście lvl i exhpa |
re: UwE_007
Prawdziwy haker to po pierwsze nie bedzie sie bawil z domowego/stalego IP, bo jak trafi na speca z drugiej strony to i podszywanie na wiele mu sie nieprzyda. Ale na tibi w wiekszosci to sa nastolatki zerujace na naiwnosci innych nastolatkow wiec w 99% wypadkow znajomosc adresu IP by mogla naprawadzic na sprawce, ale GM nie bardzo zalerzy na wylapani "hakerow" poniewaz do niedawna dobierali sie tylko do ludzi ktorzy urzywali cheetow w tibi (czyli w sumie pomagali GM), chodz ostatnio zostalo haknietych wiele high leveli ktozy nie urzywali niczego, wiec pewnie niedlugo sie cos ruszy w tej sprawie. |
co ty
jezeli haker ma stale lacze to poprostu zobaczy kto w danej chwili jest niedostepny a wtedy w ustawieniach zamiast swojego IP to weznie IP sasiada i juz po klopocie i wtedy juz go nie zlapia tylko sasiada |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:22. |