![]() |
Nowe hity Mateusza / POI monsters hunt
|
Zrobili uptade...taki że palem i najtem nie da rady mieć start bo po prostu nie ma sposobu...a postacie magiczne wszędzie w plecy...Nie jestem jakis typem żeby pieprzyć UPTADE SUX itd ale taka prawda.
|
sprawdzil ktos czy czyste?
|
@up
a sam nie możesz? plik czysty @down tibia cam tv http://tibiacam.tv/download.php Omg ja przez to odtworzyłem ... "jestes ze tak powiem "newbie" lol to ty kim jesteś? mega very ultra newbie? |
Mam prosbe moze ktos dac linka skad zassac tibiecam tv 8.0?? ... prosze bez takich (sam se poszukaj, szukac nie umiesz itp. itd)
@Up Dzieki ale to jest 1.7 odtwarza tez z 8.0?? Moze bys ktos pomógł jestes ze tak powiem "newbie" w tych rzeczach... Chyab nierozumiecie o co mi chodzi mam sciagniete tibiecamTv lite 1.7 ale pisze incorrect tibia version niewiem o co chodzi jak juz napisalem wyzej w tych sprawach jestem newbie @ xD dobra mam ale wlaczam filmik tam jest to niby logowanie i mis ie wylaczaq tibia wiecie moze czemu??? prosze o pomoc @ up niechcesz pomóc to sie zamknij ... |
Cytuj:
Uważam że ten film nie jest autentyczny ponieważ podczas oglądania tego filmu można zauważyć że Achon Elaw w oknie Skills oprócz punktów doświadczenia i lvlu magicznego pozostałe skille są równe O. Nie znam się na tym, być może jest taka opcja żeby wyzerować skille w tym odtwarzanym formacie..i jestem w błędzie...ale zwróciło to moją uwagę. @3x up: lol? |
|
Cytuj:
|
Lol. 590 z sd... xD
A przed updatem walił po 1500 ? Teraz już 3/4 graczy to paladyni i knighci... xd |
Cytuj:
@ontopik No i właśnie takie hiciory powinny być, który najt na 300lvl uderzy mi po 400HP na ture? |
Cytuj:
hmm... może robisz cos nie tak? Ściagasz filmik i musisz go wlaczyc a reszta poleci automatycznie... (oczywiscie musisz miec tibie 8.0) |
Dobra Dzieki ze chociaz ty chcesz pomuc chodzi o to ze sciagnelem filmik mam tez ta tibie cam tv i tibie 8.0 gdy 1 raz wlaczam filmik kaze mi znales tibie 8.0 znajduje ja filmik sie wlacza jest to niby logowanie i wylacza sie.. tibia sie zamyka nie pokazuje sie zaden bład tylko jest ten dzwiek takiego jakby errora kumasz? :>
@ niestety to samo :( @ to nawet nietylko ten filmik ale tez inne :/ @@ spox juz mam ale glupi powod xDDD ok dzieki kamashi |
sprobuj wrzucic tibicama do folderu z tibia 8.0
|
No niestety... żal.
|
Moze zdradz nam ten powod?xD
|
Można wyzerować.
topic No cóż, może w następnym update'cie trochę zwiększą siłę magiczną. |
Powie ktos jak przyspieszyc w Tibia TV??
|
Żal... Cipsoft wciąż jest przekonany, że to mag expi najszybciej, jak ktoś już powiedział...
|
Cytuj:
|
@up
"szczała" ?:D:D @Topic Wieje nudą ... Pozdro:D! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:42. |