![]() |
Uwaga!! Niezbezpieczny Priv Msg!!
Dziś się loguję na konto i widzę nową prywatną wiadomość:
<nie klikać w linki> Cytuj:
Prosiłbym jakiegoś moda o napisanie wiadomości na stronie głównej bowiem napewno nie tylko ja otrzymałem taką wiadomość |
Cytuj:
Cytuj:
|
ja również otrzymałem to ścierwo.
|
Reż to dostałem wystarczy zobaczyc pod nickiem ,,Użytkownik Forum'' i widać że to zwykłe wyłudzenie chara i kasy
|
tez kiedys miałem taką wiadomość aha i dzisiaj przez cały dzień pisali na candi:
[quote] Zdjęcia mojej nagiej siostry <<(i tu link)>> [quote] |
O takich rzeczach proszę niezwłocznie informować adminów lub aktywnych modków. Ten user już dostał bana.:)
|
a adminy dadzą mu tylko zwykłego bana po czym on zrobi nowe konto i będzie to samo...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Nie każdemu się chce latać na policje i bawić się w papierkową robotę. Jednak trzeba zainwestować w to trochę czasu, choć jak ktoś się uprze to może coś się z tego wykluć. A postępowanie pewnie umorzą ze względu na małą szkodliwość społeczną czynu. Ahh ta polska policja... |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak poważniej mówiąc, nie pozostaje nic po za liczeniem na ynteligencję użyszkodników... czyli idę grać w totka, bo łatwiej 6stkę trafić... -.-" |
Cytuj:
|
Cytuj:
Albo dlaczego nie zrobicie np po założeniu konta trzeba odczekać 2 tyg od pisania postów na pewno dzięki temu by sie zmniejszyła ich ilość... albo żeby założenie konta było by płatne :D:D oczywiście ci co już maja nie musieli by płacić |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ta... Wprowadzić płatną rejestrację kont... Gery wprowadził kiedyś opłaty sms i wszyscy przyszli do nas. Zresztą, jak ktoś ma trochę pieniędzy to i tak sobie będzie zakładał konta. :/
|
to pozostawicie im samym sobie ???
Tylko nie mów znowu abym coś wymyślał bo wy jesteście od tego... Czy tibia.pl by nie mogla by mieć coś w tym stylu jak tibiacam.com ze na wasz serv wkłada sie filmy tylko "rec" czy coś w tym stylu ?? chociaż wydaje mi sie ze płatne konta były by najlepszym rozwiązaniem... |
Cytuj:
Cytuj:
To może nie jest najlepszy pomysł, ale osobiście wierzę w taką socjotechnikę, a Ty? ;) |
Cytuj:
My robimy wiele, żeby ostrzegać użytkowników przed takimi akcjami, jednak przede wszystkim to każdy użytkownik jest zobowiązany do myślenia. Cytuj:
|
Namierzyc paru, zablokowac hosty, podac ktory to w jakims specjalnym dziale.
Moze to osiedle bez forum sobie juz jakos z nim poradzi?:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:57. |