![]() |
nowy monsterek - elf rider
a taki potworek mi wyszedl ^^
moze nie jest jakis super ekstra ale mi sie podoba :) @edit:no tak zapomnialem wkleic ;P http://pawel.adamczyk.net/obrazki/elfrider.gif |
heh fajny pomysł tylko wg. mnie lepiej by wyglądało gdyby zamiast lwa było coś innego :D no ale gratz :kat:
|
...
cos innego mowisz hmm pomyslimy ;) |
Ujdzie, ale powinien go dosiadać lepszy elf(ten co z łuku nawala na przykład) bo ten to syfny jest zdeka:p
|
:)
dzieki za komentarze moge zrobic tak ze ten elf bedzie mial w rece miecz i bedzie nim wymachiwal :) moze byc? |
troszke niedopracowany technicznie, ale fajny :D
|
Cytuj:
http://pawel.adamczyk.net/obrazki/elfrider2.gif |
nice, ale mam wysyp pomysłów :D
|
Szczezę mówiąc, jakby zmieniło się ubranko elfa (moze w zbroje zakuć?) to mozna było by dodać do gry :) a zreszta i teraz mozna by bylo
|
wypassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
|
byłoby efektowniej jakby elf miał bardziej 'dziką' pozę. Czyli bardziej nachylony do przodu.
|
noo albo zeby dosiadal czegos latajacego :P hmm cos jak latajac plaszczka lol ^.^
|
wiesz powiem ci tak!
odziej go w zbroje zrób żeby był nachylony do przodu i zeby zamiast tego miecza był luk a na lwie zwisał kołczan ze strzałami
super zaje***** czegos tak fajnego nie widzialem albo żeby zamiast lwa dosiadał niedzwiadzia ! |
hmm nieźle ale kiedy się przyjrzeć to wygląda jakby elf stał lwowi na grzbiecie a nie go dosiadał :P
|
Tak, tak, tak...
Pomysł zwiastuna ciemności jest c00l zaj****ty, ale to co jest teraz to tesz jest cool!!!!!
PS. Tak dalej może bedzie coś z Ciebie!! 8o |
Kojaży ktoś Mantikore? Ale tom z Heroes III, bo ta oryginalna mitologiczna troszke inaczej wyglądała, to by było spox...
|
a mi by pasilo jak by ten elf siedzial na war wolfie albo na giant spiderze albo na smoku :] 8o
|
czego chcecie?
czego chcecie?
Potworek jest spoxik, fakt że ma kilka ,, usterek'' ale sam wiem jak ciężko jest zrobić coś takiego więc się nie czepiajcie może sami zrobicie coś lepszego? ( to niedotyczy Khana :D bo znam jego możliwości) |
Zgadzam się z Xaotanem (chyba jak zawsze w rl ;P)
Mnie sie tam bardzo podoba!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:06. |