![]() |
Pytanie dotyczące Pala
Mam pytanie:
otóż mam 13 paladyna 50 skille, moim celem jest zdobycie 35 lvl i skili +65 i tu kieruje pytanie czy do tego lvl skill 65 wpadnie? ponieważ chce solo draga z r spearami a 65 skill jest odpowiedni :) prosze od odpowiedzi z góry THX |
odpowie mi ktoś to bardzo ważne :)
|
Chłopie... poczytaj troche.
Poczytaj troche, takich tematów było od groma, a jeśli tak bardzo chcesz wiedzieć to według mnie przy normalnym expieniu zdołasz wbić ten twój 65 distance i chodzić spokojnie ze spear'ami na draga, lecz jeśli nie wbijesz to co za problem chwile potrenic i wbić?
Pozdro. |
Już lepiej wbić teraz 75dist i komfortowo expić do tego 35lvl ...
|
Nie zdążysz wbić 65 dista w ten czas, lepiej zrób jak powiedział Patay poskiluj teraz do 65-70 i spokojnie exp do 35 :)
|
wbijesz... mój kolega wbił 60 skill na 25 lvl bez skillowania... looz wbijesz
|
mialem idealnie taka sama sytuacje jak ty ;) mam 35 lvl i 64 dista, wiec chyba cie satysfakcjonuje, nie trenilem ani troche expilem non stop troche strzalami a pozniej boltami ;p
|
Wbij 25 lv Dysta 60+.Wez ze 3 uhy i mozesz latac na Pojedyncze respy Draga .Ze 2 wyvy na powierzchni itp. Oczywiscie z Royal Spirkami:)
|
Pomocy
Mam Pytanie mam 26 Palka Skille 58\40 wiem ze slabe ale duzo razy padlem na czym skillowac dwarfa szybko zabijam z kamieni.Gram na swiecie non-pvp mam blue robe,crown helmet,bohy,dragon shielda,knight legi,nosic to eq czy chodzic w plate secie.Pomozcie plz:(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:54. |