![]() |
Tibia.pl cs 1.6 - team :] "Do adminów"
Witajcie,
Wpadłem na pomysł że skoro tibia.pl ma swój serwer w cs'ie 1.6 to dlaczego nie mogła by mieć swojego oficjalnego teamu w cs'ie 1.6 ? Reprezentowali by strone w różnych ligach co przyniosło by znaczący rozgłos z moich własnych doświadczeń ligowych. Czy istnieje możliwość stworzenia takiego właśnie teamu ? Pozdrawiam, Frozen |
Hmm. Niezły pomysł. Mógł bym się zapisać ;>
@down : Mam skilla :). |
Cytuj:
Pomysł odważny, nie wiem, jak by było z organizacją, ale być może da się zrobić. |
Jakie jest IP tego serva Tibia.pl?
@down Nie szukam , gram miesiac i to raz na jakis czas :P Aff trzeba miec Steam na ten serv? xdd |
Ja gram 4 lata i mógłbym sie tym zająć jeżeli dostałbym takie pozwolenie :] Jeżeli jakiś admin by sie wypowiedział :) A ty ryba, chciałbyś sie zapisać ? :]
@exodus Od razu ostrzegam pro wymiataczy tam nie znajdziesz :] a ip : 62.181.0.200:27030 No raczej tak trzeba mieć steama ;] |
Jakoś nie chciałbym się pokazać na jakimś serwerze w tagiem tibia.pl
|
Tag nie musi być Tibia.pl
Czy ty miałeś kiedyś team, np sponsorowany przez firme od firmy rzeźniczej (przykład tylko) i miałeś tak Firma rzeźnicza? |
W wypowiedzi Her'fraz'a prosze podstawić zamiast "tak" słowo "tag" - będzie można zrozumieć o co chodzi.
@topic Pomysł w porządku, ale znowu jeśli byłby team w cs 1.6, to zaczęły by się pytania czemu nie w cs:s, dod itd., itp. |
Refresh :]
@Rethfing Odp. Ponieważ serwer wykupiony jest pod cs 1.6 a cs:s jest gorszy pod wieloma wzgledami :] oprocz nieco lepszej grafy |
A zróbcie coś dla Americas Army ; < Serverek, klan czy cuś ; <
|
Ehh mowa jest o cs 1.6
Wie ktoś z kim powinienem (adminem) o tym porozmawiać na poważnie ? |
Cytuj:
@Her'fraz Po co chcesz gadać z adminem? Jak ma nie byc tagu tibia.pl no to nie wiem czemu chcesz z nimi gadać. Co do tagów - zobacz PGS - ewentualnie jakieś demo z klanówką. |
Ehh...
Widze już 2 osoby do klanu z forum, gralibyśmy pod banderą Tibi.pl na stronie klanu oczywiście link i w esl jest możliwość podania sponsora, a na esl wchodzi średnio 10000000 ludzi dziennie i to śledzi oglądając sponsoring i to jest reklama. Pozatym na meczach jest logo sponsora a w ligach dużo osób je ogląda :] |
Btw. Dromek mozesz postawic przy okazji serwer counter strike source. bo o ile jest to wasz prywatny serwer, to chyba nie bedzie z tym wiekszych problemow ; )
|
Cytuj:
AA chodziło na tym syfie bez problemu, więc nie gadaj głupot. |
Kto jest odpowiedzialny za serwer z adminów ?
|
4lata i 7 miesięcy grania w counter strike
Chyba się nadaje ;-) Tylko, że steamu nie mam :< |
Czekam na szaleńców, którzy bedą mieli czas, chcęci, oraz cierpliwość do drużyny(łapanka w stylu kto ma większego skilla obowiązuje). Poza tym, wymyśliłem super nazwę dla waszego dream teamu: tibia.pl łiners kul wypasik rozwalacze.
Cytuj:
|
Cytuj:
@_Sfen_ Americas army ssie. Trzeba tam jakies gupie egzaminy robić :< . CS 1.6 > CS : S |
A może CS'a 2d? Chętnie dołączę. :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:28. |