![]() |
Życie i przyszłość sorcerera
Serdecznie witam.
Mam Sorcerera z 13 levelem i 7 mlvl.Jestem w Carlin na serwerze Thoria.Wszystko szło dobrze.Miałem kase na czary i fajny był ubaw.Niestety jestem dołku;(Mianowicie nie stać mnie na Wand of Dragonborth,czary i runy.Ledwo udało mi się uzyskać 600 gp.A jeśli chodzi o exp potworków to zauważyłem że z dotychczasowych potworków których biłem(czyli: roty,gobliny,minotaury i trolle)leci exp ale level się ślimaczy a wcześniej tak nie było.Słyszałem ludzi którzy mówili że na Fibuli można zdobyć w ciągu 2h huntu nawet 4k.Niestety nie mam klucza i boje się grasujących tam Carrion Wormów.Pomóżcie mi w tej naprawde głupiej sytuacji.Czy dla mojego sorcerera jest jakaś przyszłość i jakie będzie miał życie.Co mi radzicie? Pozdrawiam. P.S Posiadam FreeAcount-a |
OMG jak 5-latek. Graj jeszcze z tym WOV troche na trolle idź tam pod AB, bardzo dużo ich tam jest a kasa z nich nie mała, uzbieraj 600 gp kup wanda, zarób coś kasy i kup keya na fibule. Carrior wormów czemu się boisz, uciekasz i walisz. Na fibuli racja baaardzo dużo można zarobić z samej kaski. Polecam to miejsce:)
|
przyzwyczaj sie do tego ze w tej grze level zdobywa sie godzinami a porzadna postac buduje miesiacami albo nawet latami.
|
Dzieki chłopaki za wsparcie:)Właśnie przekonałem mamę żeby kupiła mi PACC na 90 dni.Cyba to dobrze że go będe miał czy nie ?Skorzystam chętnie z waszych porad.
Narazie.... P.S. Jeżeli mi się uda to podrzuce wam jakieś screeny lub nawet film. |
Dobrze ze bedziesz miał pacc wtedy wiecej miejscowek z rotami :P.
|
Spoko :) tylko niesłuchaj krokodyla i tego grzyba = trole jedne >.<.
Życzę powodzenia. :) |
Niestety PACC będe miał za tydzień bo mama musi wymienić kartę na nową:p
Mam już 14 level i 8mlvl.Mam teraz dwa pytania do was: 1. Na co mi polecacie teraz chodzić.Najlepiej żeby było coś lepszego. 2. Czy muszę zainwestować w jakieś runy ? 3. Mam Wand of Dragonbreth czy dzięki niej pokonam PK który jest knightem na 17 levelu ? Pozdrawiam..... |
kolejny płaczący sorc. -.-
|
Cytuj:
|
Skoro jest temat to sie zapytam, a co mi tam...
Od 2 godzin próbuje kupic Wand of Dragonbreath nikt nie sella, czy opyla sie go kupic w sklepie? P.S. nie jest mi "szaleńczo" potrzebny ale mógłbym te 400 gp na p legi wydac a nie na różdżkę. odpowiem też na 1 pytanie: chodź ciągle na roty :P |
Cytuj:
Albo kiedy według was na: - Dwarfy Solidery - Cyclopy - Slimy - Orka Warriora Czasem chodzi też o exp.......... |
Idź na co chcesz, dasz rade bez problemu, i tak uciekasz więc nic cie nie ruszy;) Na fibuli roty sa koło carrior wormów więc będziesz musiał i je zabijać, ale czego ty się boisz?:) Cyclopy to się chodzi od razu z pierwszy wandem. Ja drutem od 8 do 9 llva siedziałem na mino i cycach, potem jak miałem juz exure poszedłem na fibulke na roty i carriory:)Nie było żadnego problemu. Albo idź na folde jak tego PACCa jeszcze nie masz. Tam są orc warriory, zwykłe i spearmany, roty i slimy gdzieniegdzie. Moj ziomek od 20 lvla tam expił i ma już 25 i nadal tam expi:)
|
Cytuj:
|
Mam takie pytanie.Jeżeli sorcerer zna czary leczące(czyli:Light Healing,Intense Healing i Ultimate Healing)to czy musi mieć też life fluidy ?
|
Cytuj:
Zaopatrz się w pare ultimate healing rune (UH), oraz mana fluidy, tak dla bezpieczeństwa. |
Od którego levela polecacie mi iść na demony ?
|
pytasz czy kpisz?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
TRAGEDIA;(
Szłem się spokojnie miastem i tu nagle taka dziewczyna zaatakowała mnie.Była sorcererem.Zabiła mnie 3 razy i odebrała mi Wand of Dragonbreath.Nie wytrzymałem i skasowalem tego chopka i zrobilem nowego.Kiedy wyszłem na maina najpierw zabił mnie jakis knight bo chciał jakieś kamienie z goblinów a ja ich nie miałem....potem zabił mnie w Thais jakiś 20 levelowy Palladyn.Teraz mam 8 level i 3 magic level.Nie mam kasy ani fooda.Jedyne co mam to Rozdzka,zbroja i tarcza , jakies strzaly w depo i rozdzke dla druida ktora nie jest mi potrzebna.Zaniedlugo bede mial PACC(chyba nawet dziś).Powiedzcie co mam w takiej sytuacji zrobić Z góry dziękuje za pomoc........ P.S. Jak tylko wróce do siebie to tak dedne tych chopków co mnie zabili że nic im nie zostanie :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:55. |