![]() |
Rzeczy z bosów, unikatowe i inne
Pisze ten temat, bo interesuje się ostatnio bossami. Do czego służy orshabaal brain, czy rzeczy z bossów w PoI. Możliwe, że można gdzieś wymienić to na golden helmet, a może nawet na golden bootsy. Związany może być z tym anihilator teddy bear. Piszcie tu co o tym myślicie.
@down O annihilation teddy bear słyszałem. Może jednak da się gdzieś go wymienić. Jest przecież tyle nieodkrytycy rzeczy na PoI. Ale chodzi mi głownie o przedmioty z bossów, te które nie są potrzebne do addonów. W końcu ciężko powalić takiego orshabaala. A jego mózg nic nie daje. |
Kiedyś krążyła legenda że Annihilation Teddy Bear można w Venore na Thunder Hammer zamienić :P
kiedyś słyszałem że "Mr.Punish Handcuffs" jest potrzebne na outfit 'Mikołaja'. ~Signed. |
@up
te "kajdanki" nie sa potrzebne do outfitu Norsemana . dziwi mnie tylko ze jest tak duzo nowych itemków bossów a nic nie ma z nimi związane (jak narazie). Dziwi tez mnie taki o to przedmiot "00:20 You see a cat's paw." <--- leci z Dark torturera a raczej nic nie daje. |
http://tibia.pl/item/Mr._Punish's_Handcuffs
eee moze to przeczytacie pisze tam że kajdanki trzeba przynieść rupertowi na vedze |
wiekszosc z tych rzeczy to sa trofea, cos jak Trophies.
|
Jak zjesz mózg 'Orszabala' to posiądziesz jego moc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!1111111111111111oneoneone...
a tak na serio, to moze te przedmioty bede miec swoje zastosowanie w kolejnych 'apdejtach' albo po prostu sa to elementy rpg :> |
Słyszałem że Teddy Bear da się wymienić na Thunder Hammera a Orsch Brain to jak będziesz miał 3 to możesz zrobić outfith a pozatym to jest wiele różnych rzeczy i niewiadomo narazie do czego one służą, ale znajdzie się ktoś taki który będzie wiedział do czego to wszystko służy będzie konczył grać w Tibię i wszystko powie.
|
Zebranie 3 orsch brain graniczy z cudem
|
Obstawiam że jak się zbierze wszystkie 7 itemów z PoI bossów, to będziemy mieli dostęp do jakiejś nowej części Podziemi.
|
Cytuj:
|
hahaha to poprostu daje klimat i tyle
|
Witam mam takie pytania jezeli kajdanki nie daja outfitu Norsemana to co? bo na tibia.pl nie ma podane jak go zdobyc;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:02. |