![]() |
Gildia DE -Killers Slayers
Powastała nowa Gildia DE - DarkEden
Jakieś pytania -- www.killersslayers.prv.pl |
Powinno być Slayers Killers jak już _-_' Nie musiałeś zakładać osobnego tematu, tylko napisać w już istniejącym. Poza tym, kto jest liderem ? Założenie klanu kosztuje 100mln, aby do niego dołączyć, trzeba zapłacić 50mln. Wątpię, żeby wielu graczy mogłoby sobie już na to pozwolić...
|
Omg
Cytuj:
|
OK.
Stronka poprawina i Gildia zaczyna Owocować :D Zapraszam!! Przypominam adresy www.killersslayers.prv.pl lub www.darkedenn.prv.pl (na innych servach w razie awarii jednego jest drugi:]) |
cośnie pracujecie pełną paro..
wysłąłem zgłoszenie przez gg a na liście członków mnie nie ma... ...czyżbym nie został przyjęty....co za wstyd :P Co do strony...to zróbcie tabelke bo tak troche nieciekawie Wow fajna ranga "podboss" :D może byście wzięli polskie rangi... np. generał, jenerał itp. itd. albo zupełnie co innego |
Zmiana Nazwy Gildi
Zmieniam nazwe Gildi na Bloody Vampiers Bo jest bardziej orginalna a Jak chcemy zabijać slayerów to nie musi to pisać w nazwie gildi nieprawdasz ?
a no zapomniałem Bossem jestem :P a co do rangi to 1. Boss 2.Zastępca Bossa 3. Rada 4.Generał 5.Pułkownik 6.Major 7.Kapitan 8.Porucznik 9.Sierżant 10.Plutonowy 11.Kapral 12.Starszy Szeregowy 13.Szeregowy <rekrut> |
@Matt
Bloody Vampires :> Hyh. Te rangi bardziej pasują do Slayerów, w sumie =P W końcu oni to żołnierze. Narazie dobre, potem coś się wymyśli. =] Btw. Dopiszcie mnie~ Yuidarren 57lvl ~ |
Dopisz mnie.... 41 lvl, nick Ravenfon.. Oczywiscie Vamp :D
|
@Re Warloczek
ja nie dostałem zgłoszenia. Napisz jeszcze raz na GG 1957536. Ok sprubowałem z tabelą nie wyszło na razie jest tak. Albo napisz w temacie to cię wpisze jak reszte.:) |
Gdybym ja znal wszystke rangi vampów w dark Eden :[ to by sie zwaliło :P
|
Przyjmijscie mnie plx plx
|
Cytuj:
|
Dopiszcie mnie wreszcie(Haarmen-50lvl).A rangi powinny być bardziej klimatyczne,a nie jakieś "Boss","generał" itp.Nie znam się na systemie "Wampira",ale zapodam kilka nazw które mi zapadły w pamięć.
-Ventrue -Brujah -Ravnos -Sulubri -Lasombra -Assimar Rang z gry odradzam używać bo byłyby nieadekwatne do prawdziwych rang członków w DE. |
Nie chce nic mówić, ale jak to nie jest oficjalny, zarejestrowany klan, to możecie sobie go wsadzić. Btw. lider musi mieć 50 lvl z tego co pamiętam...
Signed~ ~Verent 113lvl int/dex |
@Hubert
Tha, nieoficjalny klan - wiesz jak to jest =p zresztą też o tym mówiłem. (Zresztą ja mam 60lvl) @Ithelios A te nazwy mają konkretne znaczenie, czy po prostu są wymyślone ? Bo ja bym proponował klimatyczne, ale znajdujące się w słowniku (Assasin itp.). |
Cytuj:
|
@Re Rangi
Ludzie to dajcie jakieś propozycje. Ja sam nie wymyśle nic lepszego sam pracuje nad stronką (przydała by się pomoc (GG1957536) przyjumuje wszystkich nowych z rangą szeregowy. @Re Raczeq Zostałeś przyjęty to twoja chwila prawdy:D. |
Cytuj:
|
ludzie tam jest duzo polaków
spotakłem duuuzo jakis 122lv jakis 114lv jakis 87lv i pare cos okolo 60 i duuuzo w granicach 30-50lv MAtt zmien moj lv na stronce mam juz 50 |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:56. |