![]() |
thief a nie kumpel ;/
Poznalem ostantio kumpla i wydawalo mi sie ze jest ok, chcialem kupic sobie bohy i dzisiaj kupilem wiec spytal sie czy moglby zobaczyc czy faktycznie sie szybciej w nich chodzi to mu dalem zeby sobie zobaczyl i powiedzial mi ze mi nieodda. Jak sie to czyta to troche smieszne pewnie ale poszlismy sie razem napic wina (in tibia), pozyczyl mi 2k na te bohy wiec myslalem bedzie z niego dobry kumpel.
Oto nasza rozmowa: http://img523.imageshack.us/img523/8141/thiefyt4.png http://img523.imageshack.us/img523/3424/thief2ay0.png Moje pytanie brzmi czy jest jakis sposob na odzyskanie bohow?? |
Ciężko będzie.
Jak widać jest to server non - pvp więc cięzko będzie zdziałać, ale jeżeli masz kumpli którzy byli by uczynni i oczywi¶cie większe lvl'e niż twój to może byli by w stanie nastraszyć go, jako tako to nie będziesz miał okazji odzyskać boh'ów. Moge Ci jedynie poradzić, jeżeli nie znasz go za dobrze, nigdy nie ufaj i nie dawaj nawet za byle kase, bo tak to się dasz zrobić, w moim przypadku to kumpel pożyczał mi boh'y na exp'a, chodził ze mn± i poprostu byłem w stanie go dogonić, znamy się prawie całe życie, mamy do siebie spore zaufanie więc bez obaw sobie daje itemy, pożyczamy co trzeba, itp.
Pzdr. |
ahha powiem ci że miałem taka sama sytuacje ale znałem go już z rok i dałem mu pasy żeby mi po skilował a on okradł mnei i red skulla wbił , zawołałem kolegów z 39lvl z paccem wrócił na 12 lvl bo jeszcze załatwili mu hunta od 100+ lvl :) z tego sie tylko cieszyłem grałbym dalej gdyby nie red skull eq zawsze mozna odrobic :/
|
1) Czy to ¶wiat PVP ? (Jeżeli tak zapłać jakiemu¶ kolesiowi co już nie gra żeby go postraszył) Jeżeli to nie pomorze to żeby zabił przynajmniej będziesz miał satysfakcje z jego deda.
2) (Jeżeli jest noobem) Wrobienie Go: Mówisz z 2 chara że kupisz BOHY za powiedzmy 60k bo kupiłe¶ chara na allegro i nie wiesz jakie s± tu ceny kole¶ się podnieci i powie Ok dodatkowo spróbuj to zrobić wieczorem/lub kiedy musi gdzie¶ wyj¶ć (żeby mu się spieszyło) kiedy już dojdziesz i on będzie pisał teksty w stylu "Fast bo musze i¶c spać / Ide zaraz do kumpla mam dosłownie 2 min" Wtedy wykorzystaj to daj mu na trade 6 crystal coins po czym powiedz że nie masz miejsca w bp (cap nie wchodzi w gre bo BOHY s± lekkie) podejdĽ do dp i daj mu jeszcze raz na trade 6 crystal coins po czym powiedz że przypadkowo anulowałe¶ (powiedz to tak jakby¶ był wkurzony) po czym powiedz "Fast ja też musze i¶ć ! " i daj mu na trade 6 platinum coins jeżeli to nOOb da accept ! (zadbaj o to żeby¶ dal accept jako 1 ! 3)Trapnięcie go: Nie chce mi się opisywać na jakie sposoby można trapować ale my¶le że najlepiej by¶ to robił w Więzieniu w Kazz (Dwacrata czy jako¶ tak :P) robisz quest u imperatora w kazz (na klucz 4802 o ile się nie myle) lurujesz tam klikla guardów lub mino magów wpuszczasz go zamykasz na klucz i kole¶ deda :D (zadbaj o to żeby miał bohy w bp lub zakumpluj się z nim (2 charem) i powiedz że chcesz zobaczyć jego całe eq kase itp 4) Hacked Nudziło mi się więc troche się rospiałem ale z nOObem muszisz walczyć tym samym czym on tylko że z większ± sił± ! Pozdro :baby: (Jak co¶ to dam edita :P pisałem to na szybkiego) P.S Sorry za błędy ortograficzne :] |
hahahahahaha tak to jest jak kogos nie znasz a mu itemki dajesz :D
|
ja sobie zrobie na securze edka to sie z gosciem pobawie, poblocze troche zlodzieja, to jest poprostu zlodziej, ale nie ufaj ludzion z tibi, czyba ze to jest char Sayiaina, gosciu nigdy by nikogo nie okradl, byl ze mna w domku na infernie xD
|
Secura jest non-pvp, tutaj mnie to boli ale na pvp chyba bym niezrobil 29 lvlu :P
bede sie musial uciec do allegro niestety bo niechce mi sie znowu robic 12 bp uhow i biegac zeby soule odrabiac :(.Avallach bardzo zapraszam :) P.S.Chcyba dam go na blackliste chociaz:p |
Uroki non-pvp i tyle, do tego nie daje się nieznajomym.
Love non-pvp :baby: |
Wierzcie mi, ze zabijac na non-pvp (lecz w inny sposob) tez mozna ;)
Przykladem jest m.in Celesta. |
Nie ma sposobu na odzyskanie bohow, w tibii nikomu nie mozna ufac, tutaj nie ma przyjaciol :P
|
Poprzez Tibie mam przyjaciela, któremu mogę bezgranicznie zaufać. A to był przypadek, jak kto¶ potrafi to ludzi da się poznac.
|
Cytuj:
|
Według mnie to również kwestia wieku, jeżeli grasz z dzieckiem, zaużmy 8 letnim to się nie dziwcie, że będzie wam ufał bezgranicznie, ani wy jemu.
W moim przypadku było inaczej, znałem go swoje całe życie więc zaufanie mieli¶my do siebie w 100%'ach. Można Ci jedynie poprostu doradzić, nigdy nie ufaj komu¶ kogo znasz krótki czas, bo... będziesz miał dokładnie tak± sam± sytuacje jak teraz. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:03. |