![]() |
Namelock
15 lutego około godziny 21 dostałem namelock i mam wpis w cryminal record, zmieniłem nick postaci - i uznali, teraz patrze i dalej jest wpis (w tym czasie żadnego nowego cryminala nie złapałem) a ponoć po pół roku to znika... czy coś się zmieniło?
|
Hmm znika po 6 miesiacach wiec powinno ci zniknoc , hociaz powiedz dokladna date kiedy zaakceptowales nick swoj nowy , bo mogles to zrobic nawed po 1 miechu wiec wiesz;p ale jak szybko zaakceptowales to moze to jakis bug jest czy cus ;p.
|
Tego samego dnia, ale już z tutorem gadałem i powiedział, że zniknie 1 września.
|
To prawda, znika po 6 miesiacach :P Temat do zamkniecia
|
Jul 14 2007, 02:34:12 CEST XXXXXXXXXX NameLock name not describing person (It means in Spanish "Yours Scorn".) renamed
czy jest to liczone jako ban ? bo mam to w criminal record ;/ a zalapalem jednego bana jeszcze ;/ i niewiem teraz czy mam 2 bany czy 1 ;/ bo za 3 bana kasuja konto, z gory thx |
no to nie wesolo, w szczegolnosci ze 2 bana dostalem za kawal 0_o
|
@up
O rly? Teraz wyjdź. |
Pytanie: dlaczego po dostaniu NL na tibii.com od razu wyświetla się nowy nick, a stary już nie pod spodem?
|
Po co odkopujesz stary temat?
|
Cytuj:
Po to kur** żeby nie zakładać nowych? Wiesz co to netykieta ośle? -.- żal mi takich jak Ty. Jak nie masz nic do napisania to żegnam. |
Masz racje. Wysmarowalem durnego posta zanim pomyslalem. Przepraszam za swoja glupote.
A odpowiadajac na twoje pytanie, to mysle ze zrobili tak, zeby nie bylo widac ze ktos mial w przeszlosci niestosowny nick. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:16. |