Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Czy można zapłacić za PACC kartą Visa Electron ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144131)

Mirross 16-08-2007 01:30

Czy można zapłacić za PACC kartą Visa Electron ?

Witam.

Bardzo chce mieć PACC.Przekonałem moją mamę żeby kupiła mi go przez kartę.Byłem tak ucieszony tym faktem że aż skakałem z radości:]Dziś przeglądam forum na temat PACC i KONIEC;(Piszą że nie da się zapłacić kartą Visa Electron;(X(;(X(Czy to prawda?Czyli ta radość z posiadania PACC była przedwczesna ?Czyli moje marzenia spełzają na niczym.......;(;(;(;(;(

Fechar 16-08-2007 01:35

A o lekarzu myślałeś? Np. leczyć sie prywatnie u psychiatry (też zapłacisz i pewnie lepiej ci bedzie niż po kupnie pacca)

Mirross 16-08-2007 01:45

Jeszcze coś...mama mi mówi że jest to karta kredytowa.To chyba powinno iść wszystko dobrze.

Cytuj:

A o lekarzu myślałeś? Np. leczyć sie prywatnie u psychiatry......
Nie wiem o co ci chodzi teraz....według mnie powinno się cieszyć że się ma kaskę na PACC.Nie każdy może się na niego pozwolić a co do tego skakania to może trochę przesadziłem.

Jak się zamawia PACC i używam Visa Electron(jest to karta kredytowa)to muszę wybrać Visa ?

P.S. Fechar naprawdę nie wiem o co ci chodzi.....

Alcor 16-08-2007 02:00

Jeśli twoim największym marzeniem był pacc to gratuluję. `-.-

Można zapłacić Visą.

Kupowania pacca za rl siano to głupota.

CO za dużo emotów to nie zdrowo.
@up
chcesz zapłacić visą ale jest opcja " visa" i nie wiesz czy jest dobra. hmmmmmmm

--------------------__________________-------------------
_________________---------------------_________________

Mirross 16-08-2007 02:04

Czyli Visa Electron(karta kredytowa)nadaje się na kupno ? A podzczas zamawiania PACC wybrać Visa i wszystko mi wejdzie ?Jeśli tak no to super...

Cytuj:

CO za dużo emotów to nie zdrowo.
No to już wiem czemu tak odrazu z tym psychiatrą.Od teraz mało lub wcale nie wstawiać emotów.

Dr. Omader 17-08-2007 00:54

Jeśli Twoja karta ma na rewersie 3 cyferki na końcu, które są CVV kodem to możesz bez problemu taką kartą zamówić PACC. Przy zamawianiu wybierasz opcję Visa. :)

loony93 17-08-2007 05:01

I tu się z Tobą nie zgodzę!

W mBanku wydają kartę do izzyKONTA i pomimo że ma 3 cyferki kodu CVV odrzuca mi transakcje ;/

Pozdrawiam,
loony93

Vanhelsen 17-08-2007 09:32

Jeżeli ta karta jest wypukła (ma wybite literki w plastiku) to tak, jest to karta kredytowa, jeżeli karta jest płaska (literki są nadrukowane) to niestety karta jest 'tylko' płatnicza. To jest chyba najłatwiejszy sposób na sprawdzenie którą ma się kartę (choć to powinno się wiedzieć skoro dana osoba podpisuje umowę o wydanie karty płatniczej/kredytowej...)

Avallach 17-08-2007 09:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mirross (Post 1605467)
Witam.

Bardzo chce mieć PACC.Przekonałem moją mamę żeby kupiła mi go przez kartę.Byłem tak ucieszony tym faktem że aż skakałem z radości:]Dziś przeglądam forum na temat PACC i KONIEC;(Piszą że nie da się zapłacić kartą Visa Electron;(X(;(X(Czy to prawda?Czyli ta radość z posiadania PACC była przedwczesna ?Czyli moje marzenia spełzają na niczym.......;(;(;(;(;(

Nastepny 10-latek z kasa od mamy -.-, zarob sam to mozesz sie popisywac paccem przed kumplami.

Ja placilem Visa Electron Izzy i jakos pacca mam.

Dr. Omader 17-08-2007 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez loony93 (Post 1607263)
I tu się z Tobą nie zgodzę!

W mBanku wydają kartę do izzyKONTA i pomimo że ma 3 cyferki kodu CVV odrzuca mi transakcje ;/

Pozdrawiam,
loony93

o.0
To dziwne, a w sklepach internetowych jak płacisz to też odrzuca? Bardziej mi to wygląda na winę Elementu 5 niż karty.

Mirross 21-08-2007 17:49

Karta niestety nie wiadomo kiedy bo musi być nowa :/

Nic zostaje mi tylko zapłacić PACC z konta internetowego "Inteligo"

Pozdrawiam i dziękuje.Temat do zamknięcia

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:33.