![]() |
ThE MoViE Of ViSiOn MeeTinG !
|
LoObiSh PiSAc fF TeN SpoSooSb??//!!11
@down "spoksik [polak smile=on];] ;];];];]; ;];] ;];];];][polaksmile = off]" @film kazdy widac że dres, a najlepsze jest " \,,/_ " |
Cytuj:
dodam ze film nie jest mój, tylko kolegi. |
"...Lepiej byś coś poexpił..."
AHAHAHAHHAHA =D |
dobry text ;]
malo tychopini filmu i ludzi na nim występujących....zachęcam :)
|
Hahaha napisy końcowe pwnią
"lepiej byś coś poexpił" Rotfl. |
hah xD napisy końcowe rox xD
A tak btw :p Co już w dzisiejszych czasach młodzież nie umie się bawić bez alkoholu? huahauh xDD nie no luuuz xD |
Muzyka świetna:
Happysad - Jeśli nie rozjadą nas czołgi Co do spotkania to widać że chociaż tej grze można spotkać wiele interesujących osób... |
"No i po co ciągle to oglądasz ? " (...) "Lepiej byś coś poexpił"
Leże na ziemi...HUahahaahah!!!! Sam film...to bardziej zdjęcio-film ( widać, że chłopaki lubią popić ... bynajmniej bez kompa :P ) |
hahahha nie wyrabiam kurwa... "lepiej bys cos poexpil" i chuj ale wyjebal hahahah...
:***** Vision :***** |
Cytuj:
|
|
Ni ma burn abla ;p ;/
|
1.35- Mogę wiedzieć jaki nick ma gościu najbardziej po prawej stronie?
O ile się nie mylę to codziennie jeździłem 'eską' w Gdyni z nim do szkoły. |
@Ymy.
Bylo trzeba powiedzieć, że będziecie w Szczecinie to bym popił z wami :P @Therad Dobrze, że chłopaki się bawią :) Jeśli ta dziewczyna to Qel no to nice xD |
Lepiej by bylo, jakby ktos podpisal ludzi na tych zdjeciach, ale i tak nice.. XD Nasz meeting z Xantery tez sie udal w tym roku, tylko nikt jeszcze nie zrobil o nim jakeigos normalnego filmu.. XD
|
Cytuj:
@ymy Zaczęła się wojna kto więcej wypije , zjara , wciągnie ? :D Chenie bym z którąś z gildi wbił na bibe :D W rejonach lubuskiego , wlkp. ew. zachodnio-pomorskie :D |
@Lexii
Nie radze mieszać wciągania, jarania i picia (wóda+ścierwo+sensi). Kumpla złapali w takim stanie psiarskie i musieli przykuć go do łózka pasami bo "musiał coś robić!!!!!!one". Kolo nic nie pamięta ale przesrane miał ładnie >.> |
Filmik zajebisty.
Muzyka pasuje. A ludzie na zdjęciach to już total kozak. POZDRO. |
Cytuj:
Nie mylisz się :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:04. |