Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Problem Outfit Addon Hat (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144142)

Gesterixon 16-08-2007 04:02

Problem Outfit Addon Hat

Na stronce jest napisane, że do standardowych outfitów należy ALL Citizen Outfit i jest on dostępny dla wszystkich graczy, i żeby zdobyć addon do tego Outfita należy zrobić Questa i mieć ze sobą 100 chicken feathers+50 honeycombs+Legion Helmet. Gdy mamy już wszystko należy udać się do Thais do NPC Hanna i przeprowadzić dialog aby zyskać czapeczkę, natomias npc dpisuje: "02:31 Hanna: Sorry, but I don't have time for that right now. Premium customers have priority." Pomóżcie...

Be4Forever 16-08-2007 04:08

Chodzi o to, że poprostu nie masz Premium Account. ; )

Avallach 16-08-2007 08:47

A Moze Bys Szukal?? Temat Walkowany 1000 Razy

Outfity Sa Dla Facc, Ale Addony Dla Pacc, Prosze O Warna Dla Tego Pana, Bo Nie Ma Sensu Caly Czas To Samo Pisac.

Kataharsis 19-08-2007 13:30

Ale....

Wiadomo, że addony są dla pacc ALE... mam pytanie czy jeżeli kupie pacc na trzy miesiące i zrobię addon np druida albo addon "wand sorc" lub inny ze standardowych outfitow to gdy sie skończy mi pacc to nadal będę mógł używać addonów;(;(;(;(;(;(;(;(;(...???

Soinariz 19-08-2007 13:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kataharsis (Post 1611041)
Wiadomo, że addony są dla pacc ALE... mam pytanie czy jeżeli kupie pacc na trzy miesiące i zrobię addon np druida albo addon "wand sorc" lub inny ze standardowych outfitow to gdy sie skończy mi pacc to nadal będę mógł używać addonów;(;(;(;(;(;(;(;(;(...???

Nie, a opcja "Szukaj" nie działa czy po prostu się nie chce?

Cielak99 19-08-2007 13:44

Widziałem już takie tematy sto razy-.-

Kataharsis 19-08-2007 16:21

Ale............

Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałeś? Ja zamierzam kupić pacca i zdobyć addon dla sorca:mag::mag: więc się pytam czy po końcu pacca nadal będę miał ten dodatek, bo nie musisz mi tłumaczyć, że aby mieć jakiegokolwiek addona trzeba mieć PACC!!!X(X(X(X(X(X(X(X(

Cielak99 19-08-2007 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kataharsis (Post 1611318)
Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałeś? Ja zamierzam kupić pacca i zdobyć addon dla sorca:mag::mag: więc się pytam czy po końcu pacca nadal będę miał ten dodatek, bo nie musisz mi tłumaczyć, że aby mieć jakiegokolwiek addona trzeba mieć PACC!!!X(X(X(X(X(X(X(X(

Sam sobie odpowiedziales na to pytanie

@DOWN
Nie używaj tyle emotek

Kataharsis 19-08-2007 16:59

Właśnie

Chciałem to poprawić, ale byś przyczepił się o to, że nabijam posty. Dziękuję za wielce kulturalną odpowiedź. Ciekawe kto cię uczył kultury???X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( Nieznajomą osobę tak obrażać.:o:o:o:o:o:o Żal.pl lepiej tam zajrzyj na ranking...:evul::evul::evul::evul::evul::evul:

Lotress 19-08-2007 17:13

Ahahhahahhahahahahahhahahahahahahahhahaah
Jestes Elo _/_/_/

RaLey 19-08-2007 17:13

Kiedy kończy ci sie pacc straćisz wszystkie addony nie ważne czy out facc czy pacc:( też miałem pacca i addon do huntera i na faccu niemoge go użyć

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:17.