![]() |
Problem Outfit Addon Hat
Na stronce jest napisane, że do standardowych outfitów należy ALL Citizen Outfit i jest on dostępny dla wszystkich graczy, i żeby zdobyć addon do tego Outfita należy zrobić Questa i mieć ze sobą 100 chicken feathers+50 honeycombs+Legion Helmet. Gdy mamy już wszystko należy udać się do Thais do NPC Hanna i przeprowadzić dialog aby zyskać czapeczkę, natomias npc dpisuje: "02:31 Hanna: Sorry, but I don't have time for that right now. Premium customers have priority." Pomóżcie...
|
Chodzi o to, że poprostu nie masz Premium Account. ; )
|
A Moze Bys Szukal?? Temat Walkowany 1000 Razy
Outfity Sa Dla Facc, Ale Addony Dla Pacc, Prosze O Warna Dla Tego Pana, Bo Nie Ma Sensu Caly Czas To Samo Pisac. |
Ale....
Wiadomo, że addony są dla pacc ALE... mam pytanie czy jeżeli kupie pacc na trzy miesiące i zrobię addon np druida albo addon "wand sorc" lub inny ze standardowych outfitow to gdy sie skończy mi pacc to nadal będę mógł używać addonów;(;(;(;(;(;(;(;(;(...???
|
Cytuj:
|
Widziałem już takie tematy sto razy-.-
|
Ale............
Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałeś? Ja zamierzam kupić pacca i zdobyć addon dla sorca:mag::mag: więc się pytam czy po końcu pacca nadal będę miał ten dodatek, bo nie musisz mi tłumaczyć, że aby mieć jakiegokolwiek addona trzeba mieć PACC!!!X(X(X(X(X(X(X(X(
|
Cytuj:
@DOWN Nie używaj tyle emotek |
Właśnie
Chciałem to poprawić, ale byś przyczepił się o to, że nabijam posty. Dziękuję za wielce kulturalną odpowiedź. Ciekawe kto cię uczył kultury???X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( Nieznajomą osobę tak obrażać.:o:o:o:o:o:o Żal.pl lepiej tam zajrzyj na ranking...:evul::evul::evul::evul::evul::evul:
|
Ahahhahahhahahahahahhahahahahahahahhahaah
Jestes Elo _/_/_/ |
Kiedy kończy ci sie pacc straćisz wszystkie addony nie ważne czy out facc czy pacc:( też miałem pacca i addon do huntera i na faccu niemoge go użyć
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:17. |