![]() |
@Aldora Photo-Movie PART 2 !
Tak jak w tytule, znuuuffff!
lynk! http://www.youtube.com/watch?v=0SJ-J9V63OI lynk! DALEM NOWY LINK BO W TAMTYM FILMIKKU ZAPOMNIALEM 2 PANIENKACH XD ~enjoy biczes xd |
no Ładnie Ładnie
p0zdr0 dla Ciebie , swietna robota ;] |
Eli ! o.O Noiry = Johny Knoxville xD ?
|
Hyhy, jakie dupeczki, film można wyłączyć po 1:15 :P:P
|
Nie tak fajne jak 1 część "_" ;)
|
Fajny Filmik ale 1 Część była lepsza
ale ta mi sie tez podoba to te panie które tam są z wyglądu to ładne są jak dla mnie Boncho po teraz jest więcej fotek:)Princess Gold;) i oczywiście Puffig ale i tak wszystkie panie są ładne co są na filmie:) piękna robota Mistic_Jin Pozdrawiam ciebie serdecznie;) Master Szocik jesteś sławny xD;) |
omg i mnei zaś tam nie ma schowajcie sie xDDDD
znalazłem bug w filmiku :P @Agusia-Druidka to nie jej fota @Eli to prawdziwy Eli????????? Elo. |
Eli to mi wyglada na takiego co by pewnie z checia nie jedno World Trade Center w powietrze wyjebal =P
|
A dlaczego nie ma calej fotki Lynshy???:(
|
Cytuj:
na photobuckecie bylo podpisane ze to jest a-druidka~ nie ku*wa sztuczny eli, plastikowy xddddddddddddddd |
Cytuj:
Yeah xDDDDDDDDDDDDDDDD |
Nawet ladne panienki ocf piekny film:P
|
Cytuj:
http://img137.imageshack.us/my.php?i...sc01278fo9.jpg a jak no chłopcy z aga 15:47:17 Siemianowice aga 15:47:19 Zory aga 15:47:25 Gorzow nie patrzcie na godzine mój zegarek na gg chodzi do przodu :D JEDZIECIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE JAZDA JAZDA JAZDAAAAAAAAA @down jak nie działa jak ja klikam i działa :D :PPP |
Cytuj:
nie dziala link bejbe xD |
@Mistic_Jin
O co chodzi z tym zdjeciem Lynshy?? Czyzby mialo pobudzic wyobraznie????;) |
Bez urazy ale sir knight nerizesi wygląda na tej fotce jak by,go zgwałcili 8o:o
|
Rzeczywiście eli~ wyglada na takiego no ale przecierz...Nie ocaniejmy ludzi po wyglądzie :>
|
Cytuj:
wyglada jak kazdy normalny czlowiek z polodniowej azji lol, myslicie ze oni z naszego wygladu, koloru skory czy zachowania sie nie jebia tez znaja o nas pelno stereotypow;) xd |
Cytuj:
|
Czemu 2 filmik wykasowany :(
A miałem być sławny :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:46. |