![]() |
GW2, GW vs WoW
Ponieważ w temacie Guild Wars ludzie spamują porównując WoW'a do GW postanowiłem założyć ten temat żeby ludzie tu wyrażali swoje opinie na temat która z tych 2 gier jest lepsza.
Proszę w tym temacie pisać TYLKO o tych 2 grach. |
Ahihi, będę bronił Tibii krzesłem. :confused::confused:X(X(:baby::baby::evul::cup::o
|
wszyscy wiedza ze wow jest najlepsy i nie musza powstawac takie sondy bo wiadomo ze WoW najlepszy jest a kto sie z tym niezgadza ten jest noobem i tyle a to ze ta gram a abonament to juz trudno ale ja wole naprzyklad pograc sobie w tego wowa i placic niz np isc do kina bo wow jest super rulez:] a gw suxX(
|
@up
i kto jest noobem ? Wg mnie ty ;> Kazdy gra w co woli, myslisz ze wszyscy graja w wowa? Moze komus podoba sie inna gra a ty odrazu ze taka osoba to noob... Dla mnie i dla innych ty mozesz byc noobem bo grasz w Wow (to byl przyklad) @topic Wg mnie WoW jest lepszy :) |
WoW to dla mnie najlepszy mmorpg :).
|
2Moons'a i tak nic nie pobije :) Imo Gw i WoW to shit.
|
GW rox a nie jakis tam shit WoW
|
GW. i GW2 rox xD
WoW sux... |
Znowu się zaczyna :p
IMO gw o wiele lepsze :] @edit na gram.pl najczęściej kupowaną "grą" jest GWEN pre order pack :P oprócz tego w pierwszej 10 znajdują się propercies i factions ;) to o czymś świadczy ;) |
Cytuj:
@topic WoW... Hmm... No nie wiem... Grałem lecz wolę GW (lubię grę zespołową) Daje głos na GW!!!!11111oneoneone @edit Haha! Tak jest! Fani WoWa przegrywają! :D (miażdżymy was xD) |
Eeee...stanowczo wole GW od wow'a. W GW grafika bardziej przypomina prawdziwy świat, a w wow'ie fabryke cukierków :D
I DALTEGO GW RZĄDZI !:cup: |
A od kiedy to w grach liczy się grafika ? GW to dla mnie tylko gówno bo jest 1 rasa i autorzy jej to byli pracownicy Blizzarda..Pewno postanowili się zemścić na Blizzie że ich wylał i stworzyli taki shit..Mówią że WoW uzależnia. A popatrzcie na takiego Wardiego (_WrD_) on ma tapete z gw,plakaty z gw,gada tylko o GW,Ma motyw na komie GW itp...Wolicie GW bo was nie stać na WoW'a i doszukujecie się powodów jakichś na pretekst...
@down Nie chodzi mi o to..Tylko że większość ludzi, którzy tu pisali wolą GW dlatego że nie trzeba płacić a Ja wcale nie mówiłem że mnie stać... |
@up
Zachowałeś się jak idiota -.- Wiesz czemu ? Bo obraziłeś niektórych użytkowników, którzy może mają problemy z pieniędzmi... Myślisz, że jak ciebie stać na jakąś pierdolniętą grę to jesteś cool ? Wielki mi kid-bogacz... |
ciekawe dlaczego w sondzie udzial bierze gw2 skoro jeszcze nie wyszedl.
obie gry do luftu, wow i ta jego grafika (no ta wiem, wszyscy maja miec mozliwosc gry i dlatego tak) a gw.. no coz.. nie wciagnelo mnie za bardzo. zaglosowalem na .. na nic ^^ @down nie ma to jak czysta ludzka głupota |
a czemu piszecie o gw 2 jak jej jeszcze nie ma ?;/
|
Cytuj:
Cytuj:
Plakaty mam, bo były w pudełku, aż się prosiły, żeby je powiesić... Motyw z GW mam, co w tym zuego? Gadam tylko o GW z TOBĄ, bo nie ma z tobą o czym pisać, jesteś nudny. ... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
GW 2 porównują do wow-a i lotr online będą tam rasy świat będzię otwarty jak w wow-ie postacie będo mogły np. skakać wspinać się itd. GW2 będzie jak wow tylko, że bez abonamentu, co ucieszy wielu graczy gier mmorpg.
|
Wg mnie? GW < WoW
GW2 > WoW GW to nie mmorpg. Czemu wy porównujecie 2 gry które nie są z tego samego gatunku? To tak jak porównywać Crysisa do chessmastera 3000 WoW = MMORPG GW = RPG online GW2 = MMORPG |
Niestety, ale część osób głosujących w sondzie, wybierają GW tylko ze względu na to bo grafika jest ładniejsza (chociaż wcale nie o wiele), a w rzeczywistości w żadną z tych gier nie grali.
Zapamiętajcie - GW nie ma prawa nawet równać się z WoWem. Ten ogromny świat, grywalność, full przedmiotów, klimat, bossowie, instancje, pełno klas i ras do wyboru, dwie frakcje - obecnie nie ma to żadnego rywala. Dodatkowo w nastepnym dodatku (Wrath of the Lich king) maksymalny poziom postaci zostanie podniesiony do 80, podczas gdy w GW wynosi on zaledwie 20. Powstaną podatne na zniszczenia budynki, nowe tereny i nowa klasa (Death Knight). Dopiszę jeszcze to, że sam WoW był uważany za przełomowo ogromny świat, a w pierwszym dodatku już powiększył się on ponad dwa razy. Guild Wars + inne MMORPGI < WoW - takie jest moje zdanie. Jeśli ktoś jest innego zdania to proszę je uzasadnić, bo jakoś nie mogę zrozumieć czegoś w stylu "Grałem, ale nudne - GW lepsze". Także stwierdzenie, że WoW jest gorszy, bo ma lekko gorszą grafikę uważam za bezsensowne. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:53. |