![]() |
Hydry
To jest tak...
czy opłaca nam się iść skład : 1.Knight(40lvl,70/70,c set,medusa shield,crusadel helmet,bright sword czy cos tam leprze na taki lvl) 2.2 ED (33,31-sio i attack) 3. MS (34 lvl do szybciej rozwalic hydre) All maja PAcc Drugie pytanie jak pojde knightem na crusadel helmet qest dam sam rade ubic gsy tam ?? |
Cytuj:
A bicie GSów najtem to nie najlepszy pomysł ;; |
Cytuj:
a co do huntu powinniście dac rade jeszcze zależy gdzie.. jeśli w ph na dużym respie to musisz poprostu uważać żebyś nie lurnął 2 hydr bo bedziecie mieli zabawe ;PP |
na crus tez dasz rade, ale na jednego gs mysle ze pojdzie kilka uhow :/
|
Na hydry masz troche za maly lvl, ale jak wolisz. Hydra ma combo ~800 (tak walnela w kolesia 145 ms, padl na hita). Ofc pajaczki tez zabijesz, ale to troche waste. Lepiej posiedziec troche na jaszczurkach, malpiszonach, smoczyskach. Zarobisz i exp ladny, a z tego co pamietam tam resp jest taki ze jak chodzilem 133 ek to czekalem 2 min i znow caly resp mialem. Exp sux, ale jak sypnie to super.
|
ghzdf
Hydry luz, kombosy sie rzadko zdarzają takie potężne jak dobrze stoisz, lvl troche marny więc jak nie poleci loota to moze byc mały waste. Chociaż z kasy powinieneś za uhy wyciągnąć. Gsy na luzie ale szkoda uh, lepiej shootera weź chociaz 1 czy 2. A że wszyscy mają pacc to oczywiste ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Powiem tak... a więc :
Na hydry wystarczylo by wam ten knaight ,1 ED z 2 dsami i przy okazji by siochal i do tego z jeden RP ktory bedzie stal daleko i walil:> a tak jak ty chciales bic to raczej byscie musieli loota dzielic na wiele czesci :P A co do tego Questu ta nie polecam ci isc tam sam :] |
nie nie i jeszcze raz nie hydra tego kine na hita wezmie jak moj byly kumpel bal sie blokac hydr na 58lvlu to co dopiero ty na 40
|
Cytuj:
|
A do pana up, z tym combem 800+ troche przesadziles ;p (na tibiawiki pisze 675, ale chyba i tak troszke zawyzone).
Generalnie ja bym na twoim miejscu wbil jeszcze z 10-20lvl, a potem sie bawil z hydrami. Maly resp, na waszych lvl najlepiej 4ds+wand/rod, ed sio, ty tez wal, ale lepiej an full defie i jakos to bedzie. Najgorzej zajac respa, potem juz z gorki. |
Ja natomiast polecił bym ci zabrac tego ED i MSa na crusa, a nie bawić sie w hydry na 40 lvlu.
|
1.Hydry możecie iśc w 3 EK,ED,MS i summony. Nie radze brać Rp bo on jest zlodziejem expa(jeżeli ma dobry skill). Polecam small resp. Jednak najlepiej popatrzcie sobie jak blokuje hydre doswiadczony bloker i bedzie git.
PS.Moze być spore waste jednak exp duzy. Ja wczoraj bylem z Ek to z 5h wyllotowlaismy 7 hydra eggs kilka diamentkow i z 4k a poszlo 12 bp mf.Więc dla mnie to bylo ogromne waste:( Pozdro:) |
ok, przygladne sie jak blokują, pojde na hydry z wyzszym lvl moze 45, ten 58 EK to straszny cykor i takie podumowanie :)
|
Cytuj:
|
Widać ze ten kolega kupił te postac... zal takich...
|
Mi się wydaje że na 58 lvl, to mógłby ten koleś sam rozwalić hydre. Troche by się pomęczył, ale czego nie robi siędla sportuB)
|
@up
Chyba by ja bił z 2 tygodnie. Napewno by ktos zabił za blokowanie expa |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:27. |