![]() |
Fake oparty na władcy pierścieni. Wbijajcie się wszystko naprawione!!!!!!!!!
WSZYSTKO POWINNO BYĆ OK!!!!
Witam was Bardzo lubie Władce pierścieni i wszytsko związane z tematem średnioewiecza. A oto mój fake 100% zrobiony przeze mnie. To mój pierwszy fake na forum bede poprawiał wszytskie skargi! Więc komentujcie!!Nie mogę Modki pomóżcie jak zrobic żeby obraz był największy!! SS'y mam na photobucket ! http://img.photobucket.com/albums/v4...d/W322adca.jpg |
Większy, większy, większy.....
(Bo muszę się domyślać;p) |
Władca pierścieni best
wiesz też uwielbiam władce pierścieni ale mugłbyś zedytować go i większy??
wiem o co chodzi ale lepiej by było widiać niż se wyobrażać :) A co do władcy pierścienia uwielbiam ten film ale szkoda że niema więcej części :( Gdybym miał dostęp do krecenia filmów to same takie bym kręcił :) |
Ładnie :)
Ładny ładny fake :) z tego co rozumiem Demon to Balrog :P, na środku stoi Gandalf biegnie Frodo(chyba :P) dalej jest Gimli :s a na końcu stoi Aragorn z Legolasem :D.Tak ja zrozumiałem :)
|
Eeee nic nie widać :(... przekroczony transwer czy co? :)
edit: Nooo teraz jest super 8o... tylko czemu Legolas jest krzywo odwrócony? :) |
Ja widze niestety tylko "X" chodź odźwieżyałem stronę to nie dało to skutku :(
P.S. Też jestem fanem Władcy Pierścieni :P |
hmm?
Dziwne jak jakies puł godziny temu patrzałem widac było a teraz nie hmm?
Pewnie przekroczony transwer albo sie posłuchał i chciał powiekszyć obraz ale cos nie wyszło :( Zapewniam was że i tak gdybyście zobaczyli to nic ciekawego bo za mały chyba że powiększy :) trzeba czekać :( |
Kocham 'red crossy', dlatego właśnie używam www.imageshack.us ;)
|
Szkoda, ale nic nie widać, zrób coś z tym!
|
Mniejszego się nie dało, prawda?
Ps. No wiedzę ze moje konsultacje na gadu-gadu pomogły i teraz juz jest duze. Szkoda ze jest takie niedopracowane ale fajne, popraw kilka zeczy i będzie dobrze. |
No, no pomysł się liczy, kilka nidoskonałoścki...ale spox;)
|
legolas jest zaraz za gandalfem...chyba widać że ma łuk nie? Styłu jest aragorn i frodo.
|
No, teraz lepiej :P
Teraz lepiej widac wszystko :P.Jak ogladalem bylo male wiec sie pomylilem :baby: .
|
spox......
|
bardzo fajne, z tylu(na lewo powybijane gobliny:D) dalej gandalf bije sie z balrogiwem nastepnie widzimy legolasa co strzela z luku do "demona":P gimli, aragorn i frodo uciekajacy.a sam pipin merry, boromir juz sie chyba nie zmiescili:P:P:P:P
ja tak to zrozumialem:D |
Fake super B) oby więcej takich na forum ...
|
Podoba mi się
Ale gdzie to cieniowanie :D. Fajny bardzo mi sie podoba oby tak dalej a napewno sie uda :):D
|
A gdzie sie podzialy imiona ??
Ja widze tylko gilmi. Ale faik wy***ioza. Wladca to temat który się nigdy nie wyczerpie. Tym lepiej dla ciebie i dlanas:P |
Mi się srednio podoba. Czemu tylko GIMLI ma ksywkę? I czemu walczą z goblinami, a nie z Orkami? I ten mr. Aragornus troche taki nie teges.
Ale pomysl fajny. :D |
@ Khan
Pewnie dlatego walcza z goblinami bo one sa najbardziej podobne do orków z filmu Fake naprawde dobry :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:25. |