Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Royal spirs ; P (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144289)

Rybzor 17-08-2007 15:04

Royal spirs ; P

Szukam osoby, która będzie w stanie kupić u jakiegoś NPC na PACC arenie 300 royal spirów i przeprowadzić ze mną handel za nie, ofkors za normalną cenę (4.5k). Sam nie mam PACC i nie mogę sobie kupić. Wiem, że to niesamowicie ciężkie zadanie, ale może komuś się uda.

Kontakt na gg.

Nie umieściłem tego w dziale handel, bo to trochę odbiega od normalnego handlowania : P

Edit: widzę, że to zadanie jednak przerasta Galańczyków. Teraz się nie dziwie, czemu Galana plasuje się pierwszej trójce najbardziej syfnych serwerów, a w godzinach szczytu gra tam 300 osob ;)

@down
"takie topiki", tzn? bo ja nie widzę nic "takiego" w prośbie o kupienie rs ;P, a no zapomnialem, w koncu jesteś galanczykiem, dla ciebie to straszny topik i w ogóle nie na miejscu, idź poexpic : P

Cytuj:

moze daltego ze nie jestes w stanie normalnie przyjac slowa krytyki.
Bezpodstawną krytykę pozbawioną argumentów mam gdzieś, więc nawet nie muszę się zastanawiać, czy ją przyjmować ;)

sliver 18-08-2007 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 1607843)
Szukam osoby, która będzie w stanie kupić u jakiegoś NPC na PACC arenie 300 royal spirów i przeprowadzić ze mną handel za nie, ofkors za normalną cenę (4.5k). Sam nie mam PACC i nie mogę sobie kupić. Wiem, że to niesamowicie ciężkie zadanie, ale może komuś się uda.

Kontakt na gg.

Nie umieściłem tego w dziale handel, bo to trochę odbiega od normalnego handlowania : P

Edit: widzę, że to zadanie jednak przerasta Galańczyków. Teraz się nie dziwie, czemu Galana plasuje się pierwszej trójce najbardziej syfnych serwerów, a w godzinach szczytu gra tam 300 osob ;)

no ja sie tez nie dziwie ze galana "Galana plasuje się pierwszej trójce najbardziej syfnych serwerów" skoro ludzie zaczynaja zakladac takie topiki:confused:. bez obrazy :*

Cytuj:

@down
"takie topiki", tzn? bo ja nie widzę nic "takiego" w prośbie o kupienie rs ;P, a no zapomnialem, w koncu jesteś galanczykiem, dla ciebie to straszny topik i w ogóle nie na miejscu

kazdy o srednim ilorazie inteligencji powinien wchodzac tu zauwazyc to "cos" czego ty niby nie widzisz chodz sam zaliczasz siebie do osob, ktroych ten iloraz jest ponad przecietny. moze daltego ze nie jestes w stanie normalnie przyjac slowa krytyki.

Cytuj:

idź poexpic : P

dzieki za cudowne rady ale poki co mam lepsze rzeczy do roboty w wakacje niz siedzenie 12h/dobre przy kompie. ale cuz, nie kazdy jest tak wspanialy jak autor tego tematu ;p

Xmazy 19-08-2007 05:00

Nie mam "paka" i niestety nie moge pomoc. A co Ty rybka już Slivera nie kochasz? Co sie stało, sie?

Rybzor 19-08-2007 14:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xmazy (Post 1610762)
Nie mam "paka" i niestety nie moge pomoc. A co Ty rybka już Slivera nie kochasz? Co sie stało, sie?

Kocham, kocham <3 :P

@down
niestety już nie aktualne, mój pacc również już w drodze, ale dzięki, napisze, jak sie skończy xD

Netherent 20-08-2007 13:07

Napisz do mnie w grze jeżeli jest nadal to aktualne. Od razu jak dojdzie pacc kupie Ci te speary...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:41.