![]() |
Royal spirs ; P
Szukam osoby, która będzie w stanie kupić u jakiegoś NPC na PACC arenie 300 royal spirów i przeprowadzić ze mną handel za nie, ofkors za normalną cenę (4.5k). Sam nie mam PACC i nie mogę sobie kupić. Wiem, że to niesamowicie ciężkie zadanie, ale może komuś się uda.
Kontakt na gg. Nie umieściłem tego w dziale handel, bo to trochę odbiega od normalnego handlowania : P Edit: widzę, że to zadanie jednak przerasta Galańczyków. Teraz się nie dziwie, czemu Galana plasuje się pierwszej trójce najbardziej syfnych serwerów, a w godzinach szczytu gra tam 300 osob ;) @down "takie topiki", tzn? bo ja nie widzę nic "takiego" w prośbie o kupienie rs ;P, a no zapomnialem, w koncu jesteś galanczykiem, dla ciebie to straszny topik i w ogóle nie na miejscu, idź poexpic : P Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie mam "paka" i niestety nie moge pomoc. A co Ty rybka już Slivera nie kochasz? Co sie stało, sie?
|
Cytuj:
@down niestety już nie aktualne, mój pacc również już w drodze, ale dzięki, napisze, jak sie skończy xD |
Napisz do mnie w grze jeżeli jest nadal to aktualne. Od razu jak dojdzie pacc kupie Ci te speary...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:41. |