![]() |
Koniec z tibią
cześć dzisiaj postanowiłem skończyc z tibią (nie rozdam frre items)
i teraz szukam podobniej gry do grania Prosze dawać mi linki |
;c nie wiem czy to dozwolone jest, ale masz tu na wszelki wypadek:p
Ukryty tekst:
|
ja bym polecil gre Martial Heroes (MMORPG) linku nie pamiętam ale jestem pewien, że potwafisz samemu znależć ;)
|
Ja ci polece taka gre,
Go outside the house! mowie ci, zarabista. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Szukasz gry to poszukaj na tym forum w tym dziale. Ku*** co za leń.
|
|
Polecam Tibię, świetna gra.
|
Cytuj:
Sformułuj to tak, żeby można było zrozumieć. Plxxxx. @top: polecam sapera. Albo pasjansa. Nie wiem. |
Cytuj:
|
Może szkoła ?:>
|
Polecam,wyjebać kompa przez okno (Zadziała to tylko wtedy gdy mieszkasz na 3 piętrze),i wyjść na dwór,pooddychaj trochę świeżym powietrzem,dziecko!
|
No coz, z bagna do bagna?
Jak juz konczysz to koncz calkiem a jak nie to graj w tibie moze cos osiagniesz :) |
Eee... czego sie go czepiacie jak chce to niech gra...
@Vansider czemu jak wkurzyles czyms kogos to ciebie niewyjebal przez okno z 3 pietra ? @MetiuII a co jak wroci do domu ? Reszta dnia przy ksiazkach ? Malo komu sie widzi tak spedzic dzien... Z gier polecyl bym metin2 poszukaj kilkatematow up. |
Czy autor zadał pytanie "Czy mam wychodzić na dwór czy nie?"?
A może jest gruby, niezdarny, koledzy go nie lubią, i woli siedzieć w domu przed komputerem, jego sprawa! @topic Lineage II really rox :< |
Cytuj:
Polecam Guild Wars(niestety musisz kupić, ale potem już nic nie musisz płacić - tak jak zwykła gra), a jeśli wolisz darmówki, to spróbuj zagrać w MU Online, Silkroad Online, albo na prywatnych serwerach World of Warcraft czy Lineage 2 ;p Możliwości jest wiele, pozaglądaj w tematyw tym dziale aby dowiedzieć się więcej o tych grach =] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:06. |