![]() |
BOHy
Mam 23 lvl i kupilem se BOHy zalozylem je i chodze tak samo.......
Co jest? czemu nie chodze szybciej? |
jestes pewny ze tak samo? albo ze to sa bohy? :confused:
|
Chodzisz szybciej tylko tego nie widzisz. Chyba że naprawde kupiłęć co innego niż BoHy :P
|
@nast pokegniot na forum...
@topic To samo co poprzednicy |
temat byl walkowany 10000 razy na malych lvlach nie widac roznicy w chodzeniu ale taka jest
|
@Up
Juz od ~30 widac golym okiem @Topic Wez sobie kumpla z mniej wiecej takim lvl jak twoj i idzcie do przodu, zobaczysz ze ty w bohach jestes szybszy. |
Gościu z 23 lv Bohy za przeproszeniem gówno dają. Jak będziesz miał 40 lv wtedy załóż Bohy a zobaczysz że chodzisz szybciej:)
|
nom a teraz ci boszki niepotrzebne zostaw w depo i wyjmij na 30 lvl bo teraz padniesz ci polecą i tyle :baby:
|
lól
na 30 lvlu to widac "gołym" okiem przez mikroskop ze masz bohy na nogach, ~40lvlu dopiero odczujesz róznice :PP a w dobrym wypadku na 45 spieprzysz od gs'a xD
|
Cytuj:
|
@all up
Odezwali się gieniusze -.- Bohy dają zawsze 20 lvli +, a więc na 10 będziesz biegał jak 30, na 30 jak 50 itd... |
Mi w moim palu tez sie tak wydawalo ;d ale w 38lvl widac duza roznice.Wiec musisz sie uzbroic w cierpliwosc:P
|
Osobiscie chodzilem w BOH'ach na 15lv i widzialem roznice (no nie oszukujmy sie, nie wielka, ale widzialem). Od 40lv dopiero widac roznice? Phi! Zartujecie chyba. Nie zaleznie od lvl w BOH'ach chodzi sie szybciej. :p
|
ja biegam w bochach na 30 i golym okiem widze rozniece. dzieki tym bochom ucieklem gsowi :D
|
Może sobie kupił Sandały of Szybkość? <joke> :D
Od 30 lvla poszujesz róźnice ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:16. |