![]() |
1k postów na koncie
Musze się pochwalić8o:
http://tinypic.com/crzom :D, nareszcie, po wielu ośmiu uczestniczenia w życiu forum mam na końcie wymarzone 1'000 postów :D, teraz czas zdobyć kolejny próg czyli 2'500 ;( |
Nieźle, ja też poluje na 1k postów, ale narazie jestem tu 2 miechy, ale nidługo mam nadzieję że też będe miał 1k postów.
A dla ciebie GRATZ!!:D:D:D:D |
ekhm ekhm, nie liczy się ilość, tylko jakość.
A kto ustalił te progi? |
Nie ma żadnych progów, sam se je ustalił. Pamiętam jak kiedyś byłem w czołówce i nawet mnie nazwali jednym z nabijaczym postów [jeszcze Gimliego i Kotomaniaka:P].
|
"Szczęśliwi postów nie liczą"- jestem nieszczęśliwy - 463 czy coś koło tego(mimo iż jestem już od czerwca chyba to zaistniałem po wakacjach;) )
|
Szczerze mówiąc to nie lubię takich ludzi - chwalących się ilością postów.
Od pewnego czasu (tak mi się zdaje) Twoje wypowiedzi przypominają nabijanie postów przez znanego starszym użytkownikom eeriona. Nie wiem - może to moje subiektywne zdanie jest nieprawidziwe... Chciałem napisać GRATZ, ale w sumie czy czegoś tu można gratulować? No 1000 postów - super... |
Cytuj:
|
Wszystkich postów: 999 (postów dziennie: 3.93)
... świetny temat -.- |
ok wieszok, specjalnie dla ciebie pokasuje te nic nie wnoszace do tematu, bezsensowne . p.s myslalem ze ludzie juz nie patrza na ilosc postow...
EDIT : spojrzalem i sie zalamalem, przez ostatnie 2 dni napisales 77 postow BIG LOL, az sie nie chce kasowac |
Komentujesz prawie każdy durny temat, byle by mieć +1 na koncie. Nóp i gaj jakiego jeszcze nie było.
|
Cytuj:
|
Tak, ktoś już tutaj powiedziłą chyba 'nieliczy się ilość, ale jakość'...Lepiej 1 dobry temat/post niż 100 do dupy...
|
Fajnie, miła atmosferka panuje na forum. Wystarczy się pochwalić a już prubują ciebie zmieszać z błotem, Gimli, dlaczego 77postów w 2 dni ??, bo od paru dni jestem chory, matka mie niewypuszcza na dwór więc niemam co robić i tyle co siedze przed kompem to głównie na tym forum. Następnym razem to nicniepowiem, o tym, że mam 2k lub wićej postów.
EDIT: Gdybyście to wy zdobyli te 1k postów niecieszilibyście się z tego ??, (Tylko mi niemówcie, że byście wpadli w depresje...) |
NIE!
To ja byłem tu najgorszy zrobiłem ~500 postów w 2 tygodnie albo i mniej, ale byłem takim głupim Userem tylko przez miesiąc. Potem byłem i jestem porządnym userem ! |
Cytuj:
Widziałeś żeby na innych forach coś takiego było? Bo ja nie... P.S. Bardziej się cieszę kiedy mam ~2,3 posta dziennie i w sumie 1000 niż ~4 posty dziennie i 1000... |
Cytuj:
|
Wszystkich postów: 503 (postów dziennie: 1.29)
Rczej pisze od niechcenia, wole stać z tylu (szara eminencja=me ? :p) |
Cytuj:
Byłem pierwszym userem na tym forum, który przekroczył 1K postów. Obecnie na forum jest 5 userów mających ponad 1000 postów. Fakt, 4 z nich t modki (no, właściwie to 3, bo ja to nie mod, tylko admin :p ), ale puki co nie przypominam sobie, by którykolwiek z nich chwalił się swoją ilością postów. Gremlin 1,744 Dobo 1,633 MatKus 1,429 n3m3s!s 1,106 Wieszok 1,007 |
:/, niech któryś modek / admin zamknie temat, jeszcze jakieś "kłutnie" się pojawią...:confused:
|
Cytuj:
Cytuj:
@Wieszok Nie zrozum mnie zle ale zwracanie takiej uwagi na posty podczas gdy nawet nie widac licznika jest niezbyt normalne. Zreszta dla mnie wogole zwracanie uwagi na posty (lub co gorasza nabijanie ich dla rangi) swiadczy o ......a zreszta zostawie to dla siebie. Domysl sie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:13. |