![]() |
132 EK i Ghosty
Tak jak w temacie
http://img221.imageshack.us/img221/750/ghosttrapwl9.jpg |
Dobre :D
Ciekawe jak w takiego trapa wpadł. |
Czyli pewna śmierc chyba, że szybko zawoła kumpla i zdąży go uratowac xd...fajne foto ; p
|
Could not find character
Character Trey Turtletamer does not exist. Hail OTS |
Dobre i tak mimo, że taka postać nie istnieje. Na Candii miałem przypadek jak w rogu 3 ghoust'y trapły 63 RP, który nie miał run itp. Trzymał się jakieś 20 minut po czym skończyły mu się manasy i UHy.
|
a exori nie dziala na ghousty? :confused:
|
Wszystkie exori knighta, to ataki fizyczne.
|
Cytuj:
A nawet jeśli taka sytuacja miałaby zdarzyć się na otsie , to i tak jest to wielki dramat knighta :d |
jak wyzej napisal trey dostal delete ale doprowadzil(i) chyba jako pierwszy kolejna postac do 100 lvla posiadajaca 10 shielda(i bodajze 76 sworda) ;]
|
Ok, jest to wielki dramat dla knighta....ale w regulaminie forum tibia.pl jest wyraźnie napisane, że mogą być tutaj opisywane/pokazywane etc. wydarzenia z RL tibii, a nie z ots'ów.
|
Cytuj:
|
a mi sie wydaje ze to nie jest trap.. starczy dac shift i numeryczna 7 i juz po klopocie :D tak mi sie tylko wydaje :D moze byc inaczej
|
@up
i co to niby da? O.o |
Cytuj:
|
Miał pecha :). Dlatego na Tomby zawsze nosze runki.
|
LOL ,taki lvl knight powinien miec zawsze przy sobie hmm i gfb no bo tak to po co sie wybral do anktahmun czy tam darashi musial wiedziec ze tam bedom ghosty .......
|
Pan wyzej;
Po 1 primo; to tomba w ankh po 2 primo; mogl zwiedzac ... po 3 primo; zgadzam sie z toba ze powinien miec runki xD |
uhnac sie do full i dac exit i liczyc na szczescie
ma ponad 2kk hp i wystarczy by wytrzymal 1min e.g. 5 ghoustow - 60 sec - 30 atakow kazdego - 150 atakow ogolnie 2000hp / 150 atakow = ~~14hp jesli srednio tyle by uderzaly ghousty za kazdym razem najt przezyje |
Cytuj:
|
Dobra idea ;), popieram w 100% :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |