Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Owaga na tutora który hackuje konta. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144587)

mezowski86 19-08-2007 22:34

Owaga na tutora który hackuje konta.

Witam,

Ostrzegam przed tutorem o nicku Ca'Fuze. Oferował pomoc, a shackował mi konto, okradł i próbował zrookować (cudem uratowałem). Na koniec ten skur... zwyzywał GMa z mojego konta. Straciłem 28zł na nowego rec keya. Jeszcze raz ostrzegam przed tym skur...

Zgłosiłem wszystko do GMa i na szczęście chyba gość ma acc bana, bo się nie loguje od 5 dni.

Ostrzegam wszystkich: nie podawajcie swoich danych, ani tutorom, ani GMom.

Możliwe, że będę miał hunta od tych dzieci. Ale nie boje się tego, najważniejsze to, żeby nikt nie popełnił mojego błędu.

ps. przepraszam, za błąd w temacie.

Sesef 19-08-2007 23:21

byłeś aż tak głupi że dałeś swoje dane Tutorowi przecież to normalny gracz.

Następnym razem uważnie przeczytać co napisali na tibia.com

jacke 19-08-2007 23:37

jakby cie ktos z sb zaczal bic to wiesz do kogo masz pisac ;d

Koszyk 20-08-2007 01:55

Brawa dla autora tematu! najwiekszy blad ortograwiczny jaki widzialem...

Nazwa tematu : ' Owaga na tutora który hackuje konta '

Ówaga? LOOOL UWAGA! jak juz. polecam kupic slownik ortograficzny wraz z wymową

@topic

'Oferował pomoc, ' co ? 'podaj passy to wbije Ci lvl' ?
jestes niezlym debilem jesli podales passy komus kogo nie znales

mezowski86 20-08-2007 10:17

Nie wiem czy jesteś głupi tylko trochę czy bardzo? To nie błąd ort, po prostu zamiast w U trafiłem w klawisz O. Zauważ, że używam polskich liter wiec ort bym zrobił jakbym napisał przez Ó.

Mordor 20-08-2007 10:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mezowski86 (Post 1612444)
Nie wiem czy jesteś głupi tylko trochę czy bardzo? To nie błąd ort, po prostu zamiast w U trafiłem w klawisz O. Zauważ, że używam polskich liter wiec ort bym zrobił jakbym napisał przez Ó.

To lepiej pocwicz celność albo nie pij tyle metanolu ; - )

Picinhoxs 20-08-2007 11:13

xD Owaga ROXXXX żeś pojechałeś chlopie tutorowi daj passsy xDDDD przeczytaj se tibia rules ;p nawet w teście na tutora miałem pytanie
Czy powinno sie podawac komus Password:baby::baby::baby::baby:

Lasooch 20-08-2007 11:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picinhoxs (Post 1612521)
xD Owaga ROXXXX żeś pojechałeś

Żeś pojechałeś ROXXXX

Jak sam się kompromitujesz, to nie wytykaj podobnych błędów innym.

@down: kotku, nie czepiam się "żeś", tylko "żeś pojechałeś", bo albo "pojechałeś", albo "żeś pojechał".

Picinhoxs 20-08-2007 22:36

Lol
@ Up :Weź sie człowieku sam nie kompromituj odwal co do czego u mnie podkreśla się Rześ , a nie Żeś . I w słowniku ortograficznym jest Żeś wiec jak coś ci nie pasuje to radze ci walnij swój monitor z góry i z boku

domin3x 20-08-2007 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picinhoxs (Post 1613688)
Lol
@ Up :Weź sie człowieku sam nie kompromituj odwal co do czego u mnie podkreśla się Rześ , a nie Żeś . I w słowniku ortograficznym jest Żeś wiec jak coś ci nie pasuje to radze ci walnij swój monitor z góry i z boku

Huahuauhahau, powiedz sobie na głos "żeś powiedziałeś", jak Cie to nie zadziwi, albo rozśmieszy, to nie mamy o czym gadać.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:20.