![]() |
Ban?!
Ej ludzie prosze was o pomoc bo mam maly problem mianowicie..... gdy zalogowalem sie na moim accouncie na oficialnej stronie Tibi ujrzalem dziwne teksty :Criminal record
Date Character Type Reason Duration Oct 16 2004, 1:32 pm Czesio-Olsztyn NameLock name referring to country (Olsztyn is city in Poland) reported To byl pierwszy gdy wcisonolem view ujzralem kolejne komunikaty:Banishment Information Type: Name Lock - A character with a name lock isn't allowed to log into the game until the character gets renamed. Character: Czesio-Olsztyn Reason: name referring to country Comment: Olsztyn is city in Poland Old name: Czesio-Olsztyn Date: October 16, 2004, 1:32 pm Status: The character name has been reported and will be verified by a member of our staff as soon as possible. Ludzie pomocy nie wiem co jest grane!!!!!!!!!! |
Kurde sorry ze nowy post ale nie weim co mam robic?! Moze jakis modenator wie co mam zrobic teraz!?
|
Nie dostales bana tylko namelocka a to co innego, musisz zmienic swoja nazwe poniewaz w swoim nicku .....-Olszytn umieściles nazwe miasta Polski.
|
Proste (przynajmniej dla mnie) powinno byc jesli...sie zna angielski...
Tak więc, twoje konto zostało zbanowane za to, ze masz w imieniu nazwe miasta w Polsce (Olsztyn), wiec nie czytales Tibia Rules...musisz podac nowe imie, i jesli zostanie zaakceptwane, to ban zostanie zdjety, ale criminal record zostaje. (Btw. po bodajze 5 banach account idzie do deletation chyba) >edit< up, szybszy, ale nie dokladniejszy (sam dostalem name locka :[) Pfff....w ramce jest button bodajze... |
A mzoe ejszcze mi powiedziec jak mam zmienic Nick? (angielski znam slabo)
|
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:44. |