![]() |
Dragon
Witam wszytkich na forum mam pytanko zalozmy ze mam 28 lvl i 28 m lvl czy pokonam dragona ?? ;)
|
ds + hmm i dragon ded ;]
|
Troche dziwne pytanie, ponieważ dużo potworów można pokonać na niskim levelu. To tylko kwestia pieniedzy. No ale pokonasz Mana shield + sd i dragon lezy ;) ale to akurat nie warto. Można też Ds'y i HMM na odległość albo jeżeli lubisz jeszcze troche ryzyka to ródzka ale wtedy manashield by był ważny ;) No i oczywiscie stac po skosie od Dragona.
|
ok
dzieki wszystkim moj kolega bedzie sie cieszyl z runek uhB)
|
Pewnego pięknego dnia kiedy słońce świeciło wysoko wtedy pewien paladyn zabił swojego pierwszego smoka...Dzielnie walczył dlatego nie odniósł wiele obrażeń.Była to jego pierwsza tak silna kreatura którą wysłał na durgi świat....Mam 25 lvl,jestem palem :D Są może jakieś dobre miejsca do zabijania smoków,pojedynczo i aby były kamienie 2x2 ale najlepiej 3x3...i dobrze by było gdyby nie wyskoczyło na mnie 10 dragów tylko 1 albo bym mógł zrulować je tak aby był tylko jeden :D...Nie zakładałem nowego tematu by nie zasmiecać forum.Aha na razie najlepsze miejsce jakie znam to w temple obok carlin.
|
Niedaleko Venore są tą pojedyncze respawny i mass....
Niedaleko Thais dokładnie to samo tyle, że tam jest ich mniej. |
Dziękuje za odpowiedź....
|
Combo i ded za 1 hitem.
|
Troche liczb:
Z Rookgaard wyszedłeś mając 185 życia, 35 many oraz 470 capacity Obecnie masz 285 życia, 635 many oraz 670 capacity masz 285 życia hity smoka: Abilities: Melee (0-120), Fire Wave (100-160), Fireball (60-110), Self-Healing Est. Max. Damage: 390 hp per turn życie + manashield = 920 Ogólnie: jezeli bijesz smoka z różdżki jest to bardzo ryzykowne poniewaz narazony jestes na najwieksze kombo i jezeli mu siadzie to leżysz, jesli z dystansu to powiedzmy masz szanse sie uleczyc bijac na manashieldzie jestes bezpieczniejszy wiadomo, ale to podnosi koszta wyprawy, i manashield moze nagle sie skonczyc a wtedy moze byc nieciekawie albo stracisz całą mane i wtedy pozostanie uhac sie uhami Wnioski: Oplaca sie bic smoka na odległosc (nie przesadzając z hmmami bo to tez podniesie koszty) z 2 ds-ami bez manashielda ale trzeba miec w pogotowiu hot-key ktorym mozna sie uleczyc a tutaj taktyka po angielsku Ukryty tekst:
|
Re
Bez obrazy, ale o ile dobrze liczylem, jest to 103 albo 104 temat o dragach.
Od tego jest poradnik o dragach w dziale poradniki |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:14. |