![]() |
Nerana-Zachowanie ludzi z Sexy Team
Proszę o skomentowanie zachowania tej ekipy... jedyny porządny koleś z nich to chyba tylko [CHAR]Voremoz[/CHAR]:cup: ale on nie jest z sexy team(co widać) ;] Widząc coś takiego można się naprawdę zdenerwować. Panowie przybiegaja w około 5 minucie filmu. :( Akcja rozgrywa się w Hero Cave
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/29667 |
No chyba ty.
pl ??/ |
Twój avatar mówi sam za ten filmik.
|
Cytuj:
|
Dlatego wlasnie nie gram na non-pvp ;p
hhehehe |
Ale cioty z Sexy Team. Pokazali jakimi sa debilami...
Brawo sexy team ;* normalnie pokazaliscie jakimi jestescie dziecmi Carlin ! Kozaczki na npvp na pvp by nawet 15 lvla nie wbili, zal mi tych dzieci... |
pl pl pl pl pl pl?
|
Hahaha ZAL.PL widać że jak ja nie gram tam to wszystko się jebie <lol2> ale wracam do was :p
|
Caly Sexy Team (Noob\Bot Team):( ...
Voremoz [108] huncicie Nie ogladają taniec Demona Norvill [110]: DEMONY SA MOJE OD 20.00 To już wiem do której moge na Demonach siedzieć 22:44 Soulsinger [75]: bosman chyba nie slyszal o sexy teamie Forum.Tibia.com i wszystko na ten temat Pozdro dla "Pan Grucha" :] |
Takie uroki światów non-pvp.
|
A ja ich koffam, oni som tacy sexi ;**
|
ta ku wa kocham takich noobkow tych trzech poza tym [CHAR]Voremoz[/CHAR]
Na neranie sa same nooby, jak i na każdym n pvp a tych trzech pedałów pograłoby na pvp to problem z wyjsciem poza 20 a na takiej Furorze albo Thorii poza 15 lv |
23:43 Soulsinger [75]: szacunek tibijczykow z carlin !!11
23:43 Norvill [110]: jak nie wyjdziecie padacie <mocher> powinien za to dostać NOBLA !! NOBLA!!! <\mocher> A teraz Loteria !! ZA ile oni kupili te chary :> ??:D Jak masz więcej takich filmów to proszę dawaj bo zajebi... poprawiają mi humor |
00:07 Bodzio'Szajs [104]: Yo
00:07 Bodzio'Szajs [104]: NiE? 00:07 Bodzio'Szajs [104]: bb |
00:28 Norvill [110]: jak nie wyjdziecie padacie
Temu pajacowi chyba ten kapiszon eskimosa za bardzo główkę przegrzał |
MIchaś powiedz kiedy chcesz bym Ci ujawnił nick mojego chara na neranie
|
Do tych co piszą "uroki n pvp" itd. A jakby to było pvp to co włączyłbym sobie pk i ich pozabijał? 8o
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
co jak co ale bosman stoper to tez dziecko n-pvp , typowy e-kozak , wjezadzanie na starych przy kazdej okazji rox?
|
xD
;] Huh... wiedziałem że Norvill to noob... ;] ale aż tak? RZAL.ZA.GZEHY.SWE ;) Takie kozaczki na non-pvp...;p
@edit @up ...ja tam nigdy nie słyszałem jak Stoper sie pluł na kogoś starych... A może opowiedz coś o sobie... np. to jak wjeżdzałeś na moich starych bo mi sie nie podobał twój nowy addon " Hunter rekawiczki " ... |
żal poprostu ;) .. same PA ehh.. i noby
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:43. |