![]() |
usmieszki...
nie lubie graficznych usmieszkow w moich postach... na roznych forach w profilu mozna ustawic zeby nie byly automatycznie zmieniane, skladam wiec wniosek o dodanie opcji do profilu :P
|
Omg:
1)To nie uśmieszki tylko emotki 2)Jak ci się coś nie podoba to tego nie rób/stosuj. 3)Szanse są tak małe jak znalezienie żywego smoka na rooku. :P |
Cytuj:
1) Boże! On nie wie jak to sie nazywa! Co za n0000b z tego jacke!!!11 ahaha 2) no wlasnie - NIKT CI NIE KAŻE 3) AHAHAH matiiii, jesteś obleśnie głupi. Ahh, jak mi to przyjemnie mówić. jacke, wystarczy przejść do swoich ustawień osobistych (Panel Kontrolny Użytkownika), a następnie wybrać menu Zmień opcje. Na samym dole możesz wybrać interfejs edytora wiadomości - czyli to, w czym piszesz posty. Wystarczy wybrać edytor standardowy z rozszerzonymi opcjami, a przy każdym poście pojawią się dodatkowe opcje, takie jak np. "Wyłącz uśmieszki w wiadomości". ;) |
Cytuj:
ile wy macie lat ze za zwykly proposal do opcji forum wysmiewacie? :)))) dziwic sie pozniej ze ludzie sie mowia z pogarda i smiechem o tym forum, jak banda debili pisze durne posty... grow up? /vote yes ps, dla tych co mnie wysmiali... nie zauwazyliscie ze w pierwszym poscie jest usmieszek wylaczony? gratuje spostrzegawczosci, tylko nie wiem po co tlumaczenie jak to wylaczyc skoro wiem... |
Jacke, mnie tez wkurzaja te usmieszki, bo sa brzydkie ;( Juz te z forum tibia.com sa lepsze...
|
Cytuj:
edit: znowu zapomnialem ;p |
Cytuj:
Co do tematu: Standardowo nie ma takiej opcji w vBulletinie, co jest dość dziwne... Poszukamy jakiegoś dodatku do forum, który by to umożliwiał, jednak nic nie obiecuje ;) |
Cytuj:
|
Jak ci tak bardzo przeszkadzają, zawsze możesz dodać
http://images.tibia.pl/forum/images/smilies/* jako filtr do adblocka... |
A może by w ogóle emotki wyrzucić? = p
|
Ech...no może chociaż opcja automatycznego wciskania tego kwadratu ;P
P.S.: : ) :) |
2up:
Zostawić emotki tym co chcą. Nie ma nic złego w starym dobrym: :P czy :D |
Ale w:
Cytuj:
|
Cytuj:
a jesli chodzi nazywanie "banda debili" to nie mialem na mysli calego forum, fakt faktem ze nie chodzi dobra opinia o tym forum, co slychac od niektorych ludzi mowi samo za siebie |
Cytuj:
Temat widzę, że wyczerpany i zaczyna się robić offtopic. Zamykam. Jak Drom znajdzie odpowiedniego moda do VB, to się tu wypowie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:10. |