![]() |
Pirate Outfit Quest
Witam
Mam totalny problem z questem o nazwie Pirate Outfit Quest. Robiąc misje Fanfar's Quest...Napisałem do Raymonda Hi -> mission -> yes Jest git. Poszedłem do Sandry, napisałem Hi -> Fafnar's Fire -> yes -> Your continued existence is payment enough Jest git. Wracam do Raymonda, pisze Hi ->>> Mission a on do mnie Don't ask about silly missions. All I can think about is this lovely mermaid. Ide zaś do Sandry, myślac ze coś spiepszyłem...Pisze : Hi - Fanfar's Fire a ona na to OH, shut up about that before I lose my patience. Zroibłem misje z jajkiem Duncana Mam teraz misje Ray Mission : Fanfare Fire Ide do katapulty i nie umiem jej odpalić..Męcze się już 3h i nic. Czyżbyto był jakiś debug ? |
5 sekund <puff> i wszystko na ten temat
http://tibia.pl/show_page.php?p=outfit_pirate @down Hmmmm...... to żeś mnie zaciekawił dlaczego nie chce sie zrobić może naprawdę jakiś błąd????? |
Sankar, zrozum że męcze się już 3h z ta katapultą i ona nie chce odpalić !!!Już raz robiłem druidem moim a robie teraz pallkiem i jak robiłem druidem było wszystko dobrze
|
a uzywasz fire buga? ona nie musi sie odpalic tylko spalic
|
@up
Dużo nie pomogleś Proszę szybko o pomoc !!!....Zrobiłem wszystkie misje i nie mogę spalić tego fire buga !! 3 godziny się męcze. |
debug to nie jest bo zostałbyś wylogowany z tibi :p
są 2 powody: 1) robisz to ze złą katapulta 2) nie uzywasz fire-buga w dobrym miejscu (prawy dolny róg z tego co pamietam) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10. |