![]() |
Nice Pk Team Aldora!
|
zaraz obejże i dam edita xd
ps musiałem być pierwszy !! :S edit: lol xD najs pk szkoda tylko ze loocik nie dopisal ;/ |
no pk nawet wporzo
zpoczatku zapowiadalo sie noobowsko, nawet chcialem wylaczyc,ale zmotywowalo mnie jak przetrzepaliscie noobow na kopie:p to jest de best;d 22:11 Robin Hooj Odpal [10]: po co m,nie zabijasz |
nawet nawet.;]
|
nic nadzwyczajnego >.>
|
Cytuj:
|
up@
Zgnojenie warte podziwu :D topic@ Muahaa nice nawet :D |
Nauczcie się bardziej robić trapy a tak po za tym fuks że udało ci się uciec :D
|
@avath
no do czego tu doszlo? nawet skomentowac nie mozna? pozatym o jaki temat ci chodzi? a jezeli sie podniecam to nie na jakims forum tak jak ty ;) ja rozumiem, ze masz ciezko w zyciu no ale nic nie poradze niestety... |
Cytuj:
|
Cytuj:
czekam az se pojda wszysscy z domu i ide w swoim UWAGA brass secie na rotwormy albo swamp trole potem jeszcze wchodze na forum gry, od ktorej sie uzaleznilem i musze grac w nia conamniej 10h dziennie i widze takiego zjeba jak ty ktory moja krytyke miesza z "ciezkim zyciem na real " co za pech :( |
no sam widzisz jak masz ciezko, od teraz zeby nie byc zjebem trzeba siedziec 24h/7 na forum tibia.pl i czytac kazde tematy bo jak jakims cudem powtorzysz cos po kims to zaraz zacznie cie atakowac jakis troll ktory nie rozroznia krytyki od bezpodstawnego wjazdu na kogos
|
Po prostu pięknie.
23:18 Telinuss [15]: armor 23:18 Telinuss has left the party. HAHAHAHAHA |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:16. |