![]() |
"Hunt" na Demonach ;)
Bardzo ciekawy filmik ;] Myślę, że się spodoba
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/29702 Nie śmiać się tak bardzo :D |
Cytuj:
|
OoOoOwWwWwNnNnNnAaAaAaGgGgGgEeEeEeE! xD
Edit @down Jak mozna sie z takigo czegos nie smiac ? xD przeciez to zal jest xd chaos i w ogóle! |
@up
moze dlatego ze po prostu mnie to nie smieszy? ale ja moge zrozumiec inne gusta bo potrafie sie smiac z kiepskich jak i z dialogow w "Zemście" ale sa pewne granice mojego zrozumienia :P nic no, niewazne nie wiem moze ja jakis dziwny jestem ale nie reaguje na to smiechem jak pan up, po prostu glupie toto ale na pewno nie smieszne, w ogole jakos mnie nie bawia zarty zwiazane z tibia ; |
Ale sie podniecali lootem z pierwszego demona, o łał!!
Resztę filmu postaram się przemilczec. |
Grałem Kiedyś na Shanerze ! i Stwierdzam Że Ten Server To Jeden Z Najgłupszych Serverów jaki Istnieje !
Po 1 dostałem Hunta Za to że jestem Polakiem Po 2 Dostałem Hunta Za To że miałem lepsze Eq od Niektorych brów Po 3 Byłem jednym z najlepszych Polaków i za to mnie lali Po 4 Shanera to Server Brów więc Wszystko Jasne Czasami Spoglądam na Ten server i Stwierdzam że są poprostu Debilami Ponieważ co Widze to co po chwile Biją się a najlepsze jest to że ci co się zabijają i są przeciwko sobie to po jakimś czasie są ze sobą i tak wkółko A Co Do tego Huntu Szczerze Mówiąc żenada To co Wy Zrobiliście :) ale Pewno to wasz Pierwszy raz xD Bo Brki Wam nie każa chodzić na demki Pozdro ! |
15:15 Trin Sigon [59]: aola mi oddajcie ;d
15:15 Trin Sigon [59]: ideexpic ;p O.o :confused: |
Cytuj:
|
Powiem tak: buahusahuehauhsuheauwheusahuhseuauheauheusheua
own3d |
Cytuj:
hahahahah rotfl! |
O pierdol,e ciocie ole ;O
Wy z tego f-axa to prawie sie posrali ;| |
piekne zgranie ekipy !!
gratulacje ze tam doszliscie |
eauehuaheuahuehua fajer axe o.o!11
|
o lol 0 zgrania :/, ludzie uczą się na błędach :D, być może następnym razem pokażą coś więcej ;p
|
Cytuj:
Dlaczego? Ponieważ Wiedziałem Że Nie Wybije Się Tam Bo Brazole Są Poprostu Kretyna** a Gdyby Dali by Mi Tam GRać To Znając Życie Był Bym W Pierwszej 5 bo w Skillach Byłem 3 i Za To Też mnie huntowali Bo Skillowałem Chociaż Wiedzieli że boota Nie używam ! I Mi Się Wydaje że Daleko Się Nie Wybijesz Tam I Dla Streszczenia Chciałbym Ci dodać że Grałem Na Kilku Serverach Pvp i wiem co to Pvp :) i Nie Myśli że Ci co Grają na Serverach non-pvp To hum Nooby etc? bo Byś Ździwił się :) Pozdro Aaa i Jeszcze Jedno U was na Tym Servie Są Mega Śmieszne Haki xD Ten 137Ek Dostał Haka jakośteraz Nie czasem 21/08/07 ? i jeszcze Jedno xD Nie Gram Tam od dobrego roku a i tak mam 60lvl+ |
@Ryba
hahahaha xD Owned @Chudyyy17 Czemu piszesz co drugie słowo z wielkiej litery? I 'Karzą' pisze się przez 'rz' ;] @Filmik Trening czyni mistrza, na pewno za jakiś czas będzie większe zgranie ... |
Cytuj:
A co do Wielkich liter Tak mi się podoba ale skoro to cię drażni to napisze z małych :P |
Cytuj:
Co do filmu, to bardziej chaotycznie się tego chyba nie dało przeprowadzić... Cytuj:
|
Jak sie podniecali, że im Fire Axe wypadło, to jakby to było MPA ^^
|
nudzilo mi sie wlasnie na chacie to pomyslalem ze naucze sie obslugiwac tibicam :P i od razu wpadlem na ten film. mowiac szczerze. tragedia :P nie chce obrazac nikogo bo jestescie kumple moi ale nie macie doswiadczenia z demkami xd
wystarczyloby jakby sioherzy i pall stali only przy schodach a nie tak jak cinek (szafa druid) kolo demka stal i wyrywal ciagle z gfb ;/ mam nadzieje ze cala ekipa wie ze szafa druid to nie szafa tylko cinek humin :P ja tam bym nie padl... bez utamy bym tam stal po pierwsze... po drugie nie obrywalbym za kazdym hitem demka... po trzecie nie schodzilbym jeszcze nizej bo szkoda deada jednak... po czwarte nie doprowadzilbym chara do 35 lvl :P o wiele mniejsze waste many by bylo gdyby ed mogl uzywac mas resa. wystarczylo by sie ustawic tak zeby mas res obejmowal kilka osob i po sprawie :P pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:43. |