![]() |
The Fake Maker by Besn [New Version]
|
omg ale fajne, ten besn to jakis skromny geniusz ;-)) hrhr
|
dobr...moze kiedys bede taki mial jak sobie zrobilem :P
|
bardzo fajnie jest tak sie pobawic BARDZO m±dry czlowiek musial to wymyslec :)
|
zacne, zacne;) Besn wielkie grat :)
|
To jest fajne!! Kiedy¶ się tym bawiłem i zapomniałem linku, a teraz moge się tym z powrotem bawić :D
|
NIezy bardzo dobry
jeden najlepszy Dobre zawsze jest mozliwosc na dobry podis a najlepsze jak ktos nie umie robic fake'i to moze skorzystac z tej strony. |
Mam Pytanko!
jak sie robi te fake'y ale takie z demonami itp.... plz powiedz mi ktos :) gg 2654426 mozna pisac :) i jak wklejic jako podpis ten moj eq co se zrobilem :) :) dzieki z gory :]
|
HEHEH, a widzieli¶cie co się dzieje jak się kilka, przytrzymuje i przesówa w różnych miejscach8o8o8o??
|
Cytuj:
fajne rzeczy sie pojawiaj± ;) magic knight armor goldemon helmet 8o a wes taki wklej do screena i potem sie polap :P |
za bug abuse jest ban na strone -.-
;-) |
BArdzo cool
MNie się tam podoba :) całkiem seksi programik 8o no :D mam sprzęt jaki mi ¶się ¶nil B)
|
projetk co prawda jest retired, ale jak chcecie to mowcie jakie itemy koneicznie dodac bo tamten stan jest sprzed wszelkich wiekszych updatow, to jak sie nazbiera tych pomyslow to wrzuce ;-)
|
Robiłem podobne fake'i w paincie i efekt był prawie taki sam :tongue: , ale tutaj tylko klikam i juz mam, a w paincie... Ile trzeba bylo sie natrudzic
Gratz dla Besna !!! |
:( Mi nie działa stronka z fake makerem. Ja chcem fake ;) .
|
Cytuj:
ale Potwierdzam masz prawo sie chwalic ale bez przesady i skromny o sobie muwi :P |
I'm Expray and Wikigu
hej wam lubie tibie lae ostrzegam nie grajcie za duzo bo moze sie wam znudzic!! :) :D
|
Nawet fajne tylko szkoda ze niemozna tak w grze ;(
mozna sie fajnie pobawic 8o 8o 8o 8o 8o |
bardzo przydatne w robieniu stronki :D wielkie ! thx ! :D :D :D B) B) B) :] :] :] :evul: :evul: :evul:
|
xD
...temat mi się powalił
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:14. |