![]() |
Wyłudzali pieniądze od grających w Tibię.
Jak informuje portal www.di.com.pl policja zatrzymała 3 gimnazjalistów z Braniewa podejrzanych o wyłudzanie pieniędzy na Allegro.
Zatrzymani oferowali na aukcjach Tibijskie pieniądze, których nigdy nie dostarczali do odbiorców. Odpowiedzą oni teraz przed Sądem Rodzinnym i Nieletnich. Cały artykuł można przeczytać tutaj. Oficjalną informacje o tym, można przeczytać na portalu Komendy Miejskiej Policji w Olsztynie Niech to będzie przestroga dla wszystkich, którzy myślą, że nikt ich w internecie nie znajdzie i mogą oszukiwać ludzi. Reakcja rodziców tamtej trójki była zapewne bardzo ciekawa i nie myśl o tym jak Twoi rodzice zareagowali by po tym gdy policja zapuka do Twoich drzwi z nakazem aresztowania za oszustwa na Allegro, bądź też używanie keyloggerów do kradzieży kont graczy. Prosimy też wszystkich graczy o uważanie co się kupuje na Allegro i czy na prawdę warto stracić prawdziwe pieniądze dla paru gp-ków. :) |
Hahaha owned, wyłudzacze trzymajcie sie na bacznosci, niema zbrodni bez kary!
@do wszystkich kupujacych na allegro niema wiekszej przyjemnosci niż zarobic sobie na swoje eq a nie kupujac pieniadze tibijskie za realna kase, jest to po 1 idiotyczne 2 nielegalne 3 niesatysfakcjonujace 4 punkt 1wszy ja sobie nie wyobrazam zebym kiedykolwiek kupil cos virtualnego, nie rzeczywistego za realna kase... pozdro @edit heh 500 post Dr.Omadera Oo Poszukiwanie zajęło 6.66 sekund. Satan blz |
zal.pl, ludzka głupota nie zna granic, tera se w wiezieniu pokradną.. kiełbasę od współwięźniów xd
@down mogą trafić do poprawczaka, w pewnym sensie to wiezienie :) @ panowie z dołu Nie doczytałem że to nastolatkowie xd Mam bystry musk :D |
@/\
Hahahahahaha w wiezieniu, muhahahahaha omg u made me smile xD @Topic No i dobrze im. Zeby jescze hakerow tak lapali to juz wogle byloby swietnie. |
Przynajmniej zaczyna się coś dziać, niech tym gówniarzom dowalą grzywny to się odechce a starzy niech im neta zlikwidują najlepiej. Jak by jeszcze wzięli się za te owntibie itp i podalali grzywny to by się skończyło częściowo.
|
Cytuj:
|
CSI: Kryminalne Zagadki Braniewa, haha. Chciałbym zobaczyć miny ich rodziców.
|
OMG, To moi znajomi byli(dokładniej to 2 ze szkoły znam). I źle napisali, że przywódcą grupy jest przemek, bo tam takiego niema lol.
Szkoda, że ich złapali :/. http://gazetaolsztynska.wm.pl/Gimnaz...-Allegro,29185 |
Cytuj:
No i wszystko poszlo na policje bo posrednikiem bylo allegro, a pieniadze byly realne, nie tylko uzywanie nie legalnego oprogramowania. |
hahahah max XD! jestem z olsztyna i czuje sie teraz mistrzem xD!
|
Ta... Bartosz "Dromader" X. XxX"Matkus" X. XXX."Bosal" X. to nicki, trzech najbardziej wpływowych ludzi w polsce, którzy zostali złapani na gorącym uczynku
|
No to nieźle xD
Głupotą jest kupowanie gp za rl kase, ale tu ameryki nie odkrylam. :p Żal, Żenada i W ogóle :D dobrze im tak 8o |
Dla mnie nazywanie gówniarstwa hackerami to duża obraza.
|
Cytuj:
|
no to sobie popatrzcie na allegro za nickiem www-tibia-rwi-pl << jakoś tak w każdym bądź razie to co chwila sprzedaje itemy o oczywiscie ich nie dostarcza juz tak z rok dobry oczywiscie ja u niego nic nie kupowałem ale co oni usuną te konto to kolo robi nowe z tym samym nickiem i dalej kradnie .. i tak juz długo w kółko moze to ci frajerzy byli .. a po drugie mam to w dupie ile zajebali kasy jak dzieci nie szanują pieniędzy to niech płaczą teraz ze ich ojebali :P
|
Cytuj:
zasluzyli to ich zlapali i niech poniosa za to kare, bo za zbrodnie sie placi ciekawe jak bys ty sie czul jakby ciebie ktos oszukal |
Eeee co za nooby żal.pl takich ludzi ciekawe ile rodzice zaplacą iueheuhe
Cytuj:
Cytuj:
|
Dobrze im tak. Każdy musi ponieść konsekwencje. Może to ich nauczy rozumu.
Pozdrawiam. |
bedzie przestroga dla kradnacych gowniarzy zycze im zaklad poprawczy do 18 roku zycia
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:41. |