Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   TIBIA znowu w TV :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144981)

XaTiVe 22-08-2007 19:26

TIBIA znowu w TV :)

Jak donosi TVP 1 w popoludniowych wiadomosciach(TELEXPRES),
niektorzy ludzie bezkarnie oszukuja innych na aukcjach
internetowych(allegro.pl).

Dziennikarze donosza, iz mlodzi grajacy w gre internetowa
"TIBIA" wystawiaja uzbrojenie, swoje postacie a takze wirtualna
kase na allegro za realistyczna.

Zgarneli na tym przez jakis czas ponad 18000 PLN !
Oczywiscie gdy policja doszla do ich niecnych dzialan
zostali ukarani.

(mowilo sie takze o innych grach na jakich jest zarabiane takich jak WOW)

btw.w TV byla pokazana stara wersja tibi(7.6) :D, jak zabijali PK ^^

http://di.com.pl/news/17328,Wyludzal...h_w_Tibie.html

Vlad Dracula 22-08-2007 19:29

patrz Newsa -.-

Slg 22-08-2007 20:55

I zlapali ich dopiero po wyludzeniu 18k polskich zlotych?! Zal.policja.pl

kapucynik 22-08-2007 20:58

@up

zal.policja.pl/chwdp xd

a co do tych typkow to troche musiali dzialac ;p

r4mz3s 22-08-2007 21:10

;/

I o to przykład jak w Polsce w łatwy i bezkarny sposób można zarobić dużą kasę X( Zal policja / CHWDP :cup:

Freddd 22-08-2007 21:13

I z czego tu sie cieszyc?? Ze banda polskich nastolatków oszukala niewinnych ludzi ?? I znów wszyskto przez tibie jak nie jakis idiota matke przeslem na*******a to teraz idioci okradaja innych przez allegro.
BTW
Policja w naszyk kraju dziala wyjatkowo szybko dopiero jak 18000zl zostalo w ten sposób skradzione to dopiero zaczeli dzialac normalnie GZ na polskiej policjiX(X(

Micu 22-08-2007 21:16

Szkoda ze do miliona nie doszło :D to tylko by wyje*** policję ;), też szybko działają szybciej od światła :D...Żal.br.swe.com

ripper 22-08-2007 21:38

Na pewno policja przez pierwszy miesiąc śledztwa tylko siedziała za biurkami i w*******ała pączki. Dorośnijcie.

Lasooch 22-08-2007 21:41

FPISUJCIE MIASTA KTURE MUWIOM CHWDP BO TO JEST TRENDI

OPOLE :cup::cup:

Freddd 22-08-2007 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1617418)

Dziecko ile masz lat 10 ??

Sankar 22-08-2007 22:11

Mówiąc krótko polska policja jest szybka jak GM w Tibi :D

I dlaczego wszyscy mówią piszą chwdp/hwdp to moda czy co??? większość na widok policji robi dobrego obywatela a za plecami te psy......... polska to dziwny kraj

Lasooch 22-08-2007 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freddd (Post 1617454)
Dziecko ile masz lat 10 ??

Dziecko, ile masz lat, że jeszcze nie wiesz, co to sarkazm? I nie znasz przecinków? Nieumiejętność poprawnego postawienia znaku zapytania pomijam.

matrix62357 22-08-2007 22:30

Super, Tibia, znów w TV... Myślę, że jeszcze tochę i Tibia znów zawita w TV i to dzieki osobom, które są uzaleznione ;)

Vez 22-08-2007 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1617418)

Onet roks xD
@Ten z gejem w avku
Irońja blix?

Freddd 22-08-2007 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1617497)
Dziecko, ile masz lat, że jeszcze nie wiesz, co to sarkazm? I nie znasz przecinków? Nieumiejętność poprawnego postawienia znaku zapytania pomijam.

z tego co udalo mi sie wyszukac to masz 16 lat tak wiec jestem o 2 lata starszy od ciebie. Wiec dla mnie jestes dzieckiem :)
Jezeli sie myle co do twojego wieku to sorry ale zdaje mi sie ze to prawda
wiem co to jest sarkazm
przecinków nie uzywam kiedy pisze posty powniewaz i tak wiele osób tego nie zauwaza
a co do znaków zapytania to wiele osób gdy pisze posty w ten sposób wstawia znaki zapytania

Lasooch 22-08-2007 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freddd (Post 1617705)
z tego co udalo mi sie wyszukac to masz 16 lat tak wiec jestem o 2 lata starszy od ciebie. Wiec dla mnie jestes dzieckiem :)

Typowo dziecinne podejście.

Cytuj:

wiem co to jest sarkazm

Więc następnym razem go zauważ.

Cytuj:

przecinków nie uzywam kiedy pisze posty powniewaz i tak wiele osób tego nie zauwaza

Niektórzy zauważają. I wygląda to nieestetycznie, nie mówiąc już o tym, że to błąd.

Cytuj:

a co do znaków zapytania to wiele osób gdy pisze posty w ten sposób wstawia znaki zapytania

Analogicznie wielu Polaków zagłosowało na PiS, wielu Polaków kradnie, wielu Polaków uważa, że zmiana bielizny raz na tydzień wystarczy (sic!, wzięte z jakiegoś sondażu). A to wcale nie znaczy, że słusznie czynią.

Bastek 22-08-2007 23:46

Co jak co, ale przecinki sa potrzebne :) polfonty można pominac

ErAgOg 23-08-2007 00:22

Co jak co, odbiegacie od tematu, takie sprawy załatwiajcie w osobnym temacie lub na PW :D

@topic

Jak zwykle Tibia została pokazana w jak najgorszym świetle przez zgraję dzieci uzależnionych od niej...

Piotrek Marycha 23-08-2007 02:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freddd (Post 1617352)
I z czego tu sie cieszyc?? Ze banda polskich nastolatków oszukala niewinnych ludzi ?? I znów wszyskto przez tibie jak nie jakis idiota matke przeslem na*******a to teraz idioci okradaja innych przez allegro.
BTW
Policja w naszyk kraju dziala wyjatkowo szybko dopiero jak 18000zl zostalo w ten sposób skradzione to dopiero zaczeli dzialac normalnie GZ na polskiej policjiX(X(

nie wykluczone ze nikt tego nie zglaszal nawet wiec....

oli_powrot 23-08-2007 02:33

Cytuj:

Jezeli sie myle co do twojego wieku to sorry ale zdaje mi sie ze to prawda
wiem co to jest sarkazm

Masz 18 lat to czemu sie lamisz i tłumaczysz sie? Gdybys byl taki dorosly to bys zignorował tamtego typa posty.

Tibia jest w TV, super. A co do allegro to wystarczy to zgłosić na policje i odrazu interwieniuja. Tak było w moim przypadku :). Chcialem kupic karte 1gb do mojego k750 to koles sie w ogole nie odzywal nic. Potem poszedlem na komende dalem sprawe i napisalem typowi ze ma sprawe w policji i odrazu zareagowal pajac jeden :D. Zreszta typy co kupuja na allegro to maja downa i tyle.

Buy 100 ek msg me fast.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:00.