![]() |
Gdzie można znaleść POT'y?
Mino że mam 28lv , nie mam pojęcia gdzie można znaleść pot'y na rooku ,
generalnie nawet jeśli można je znaleść to są gdzieś poprzestawiane przez Noobków wczesnym rankiem , a ja wracam z roboty w granicach 1-3 w nocy , czyli godziny szczytu w społeczności boterów (przed chwila trapnełem 2) i mam jedynie te 2 które kumpel mi dał xd , a wiadomo są one podstawowym narzędziem służącym do trapowania Proszę o szczegółwe wskazanie miejsc gdzie można je znaleść :) Przy okazji tego tematu można by też tu napisać gdzie można znaleść boxy na rookgaardzie , napewno pomoże to nowym stayerom :) |
Z tego co kojarzę, Pot jest w jaskini trollów na FACC Area. No ale jak wiadomo, jest tam bydło zazwyczaj...
Jeśli chodzi o skrzynki, można znaleźć w Bear Room i przed, Mino Hell i górce z trollami o orciem (na zachodzie). Chociaż bardziej polecam honey flower. Lekki i łatwo schować. |
1 box tez jest przy NPC ktory sprzedaje life fluidy (chyba ze jakis noobek go tam przyniosl)
Edit: sprawdzilem i okazalo sie ze tam box sie nie respi, widocznie ktos go tam polozyl, ale polecam honeyflower, bo sa lekkie |
Jestem akurat w poblizu miejsca gdzie respi sie pot wiec editne i dam dokladny screen gdzie mozna go znalesc
http://img213.imageshack.us/img213/5...benanntxr8.png Oto to miejsce :P |
Nie chciałbym kłamać, ale chyba jeden respi się w labiryncie przed Mino Hell. Nie jestem tego jednak w 100% pewien.
|
Cytuj:
|
Generalnie honeyflowers nadają się jedynie do blokowania potworów(tak samo jak boxy) co prawda boxy dają możliwość wejścia na górkę z minosem , a poty to jedyne skuteczne narzędzie do blokowania botów , które można spokojnie przenieść w plecaku , a jeśli chodzi o honeyie to mam ich z 10 ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:07. |