![]() |
ile tzreba ludzi z divinitusu zeby zabic 38 knigta;]
ile tzreba ludzi z divinitusu zeby zabic 38 knigta;]
glownie do ludzi z azury;] http://img.photobucket.com/albums/v4.../mojawalka.jpg moze tez byc ile tzreba bladynek do wkrecenia zarow... ekhm do zabicia knighta na 38 lvlu :tongue: |
Ile trzeba się napocić aby ludzi spod depo wykurzyć :P
głównie do ludzi z Azury :] http://img.photobucket.com/albums/v4...s/uececila.jpg |
mam pomysl zgadujcie kto na 2 ssie puscil to gfb :D
|
Lol wiadomo Azura Cecil. Na głównym oknie jest nad nim czarny kwadracik a po drugi w okienku default pisze you lose.. ble ble ble
|
jakim ss'sie?? ja nic nie widze :confused:
|
Cytuj:
|
Hehe
Widać ze musieli połowe DIv~wziąść zeby zabic ciebie ....................... Ja mysle ze dacie POLACY ich zejchac i wygacie tą wojne :)
|
No nic
Kielek ty to zabijasz...no centralnie aua :D
|
Póki Sossara nie shackowali był pokój :/ Teraz nad Ambellyn i Matacą nikt nie ma władzy i chcą zniszczyć konkurującą gildię.
|
Cytuj:
sproboj uderzyc sam siebie tak aby ci napisalo na defaulcie ze sam sobie krzywde zrobiles jak to zrobic aby miec na sobie czarny kwadracik?? musisz sam siebie zaatakowac i ostatnie. zrob tak aby przesunac swoją postac tak aby stac w prawym gornym rogu :P |
ojjj kur** ***a** divi !!!! mam nadzieje ze Sf i reszta ostatecznie ich wszytskich wyj**** ku*** ehhh po 2 widac ze oni na pvp 1 na 1 nieumiejom grac a z 1 stronyn iadomo w kupie sila ...
|
nie azura cecil to nie ja;] volygar from harmonia to ja szkoda sie przyznawac bo dzis mialem deda jakich malo neihcce mis ie mowic jakim cudem :P
to nie ja tam padlem tylko moj dobry kolega ktory umiera z klasa "divi noobs " haha :P wkleilem na jego:) kto zauwazyl ze divi~~ to bladynki :P |
A ze sie tak wtrace....czemu sluzy ten temat?
|
Cytuj:
a czemu sluzy temat o zabijaniu pk o pkowaniu o dragon/demon huntach??? czepiasz sie i tyle:> |
Ludzie na vipie nie można mieć samego siebie to był:
Volygar....(zakryty nick:P)stoi przy wejsciu do depo, ma red skulla. PS KRZYKUL: sproboj uderzyc sam siebie tak aby ci napisalo na defaulcie ze sam sobie krzywde zrobiles da sie tak zrobić poprostu rzucasz Fire field albo jakis inny i na niego wchodzisz |
@up
na vipie mozna miec samego siebie @temat padlem w glupi sposob.... zle miejsce i zla godzina, no ale coz zdaza sie |
Cytuj:
eheheheh JUZ NIEMA :P dzisiaj kolo 19 mi zniknal 8o 8o 8o |
Cytuj:
|
Przemo sie nie przejmuj a tak wogole skad vol mial pozwolenie na wstawienie screena ?? Ja bym sam wstawil jak by to mnie zabijali.
|
Cytuj:
zgadnij od kogo?? przemo mnie poprosil zebym wstawil :> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:21. |