![]() |
Mocne hity slima;/
Witam!
Mam problem w skillowaniu na slimach;/ wyglada to tak : 23:19 You lose 8 hitpoints due to an attack by a slime. 23:20 You lose 22 hitpoints due to an attack by a slime. 23:20 You lose 2 hitpoints due to an attack by a slime. 23:20 [35]: Exura 23:20 You lose 20 hitpoints due to an attack by a slime. 23:21 You lose 23 hitpoints due to an attack by a slime. 23:25 You lose 32 hitpoints due to an attack by a slime. 23:25 You lose 32 hitpoints due to an attack by a slime. 23:26 You lose 1 hitpoint due to an attack by a slime. nie nadazam leczyc se exura;/ moje skille to 63/59 eq: c helmet/maduska/p legi/lether boots i wlasnie chyba na tym polega problem mammoth fur cape i oczywisicie bije knife i full def:) i to nie wina tego ze skilluje juz na nim 2-3h ale 10-20 min a jak wy myslicie dlaczego moze tak byc? dzieki:) |
A może kto¶ już skillowal na tym slimie ?
|
Wydaje mi się, że po uptade (podkre¶lam WYDAJE MI SIE) hity stworów s± owiele silniejsze.
Może twój problem leży w skillach. Ale najlepiej to no¶ ze sob± manaski, ja nawet czasami tak robie :P. [my¶le tez, że eq jest napewno za slabe, chodzi tu o mammoth fur i c-helm] |
Cytuj:
|
moja mocna glupota :/
aa sensacja musial zuzyc uhaa aaaa ...
potrenuj skile na czym innym |
Im dluzej trenujesz tym mocniejszy staje sie potwor. Po 8h treningu se skilem 80 w shieldzie i rare secie potrafie dostac od slima ~80.
|
Cytuj:
1xup pisalem ze skilluje na nim 10-20min:)) |
Hmm masz pecha i tyle:baby:
|
Up i co z tego że ma 14 lat, widziałem już wiele 10 latków, którzy nie noobili tak jak 18 lat+ nawet go z rl nie znasz, a widzisz wiek i już kogo¶ oceniasz...
Po prostu masz za słabe Eq... |
po jakim¶slim też jak by skilluje po upade i z czasem obrażenia beęd± coraz większe i musisz zmienić slima na innego.
|
Cytuj:
Jest wyroznione na niebiesko, wyroznie na czerwono moze wtedy beda zauazac... pisalem ze skilluje 10-20 min... |
Ja skillowanie na slime polecam od 65-70 shield i jak najczęstsze w miare możliwo¶ci zmienianie moba (co do eq to ja skillowałem w crus helm, plate set, boszki, vampire shield + club i nie było problemów zbyt dużych) ...
|
a może atakuje Cie wiecej niż 2 slimy i dlatego... na slimach to max dwóch sie skilluje, reszta nie powinna miec do ciebie dostępu.
|
Przed uptade zmienianie slima co 3h, po co 1h. ....
|
Wszystko przez to, że masz słabe eq. Kup sobie knight set i vampke, wtedy powinno być lepiej.
|
Witam!
Kupilem Fur Boots/P ammu/G arma;] zobacze jak bedzie teraz i pozniej dam znac:)) edit No teraz to mege siedziec 1-2h^^ dzieki all co mi pomogli wina eq;p moza zamknac;) pozdro all |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:07. |