![]() |
Zestaw Crown
Otuż kolega mi mówil ,że jak sie zaloży zestaw crowna ( Crown helmet , crown legs , crown armor i crown shield ) to ci dodaje sily czy jakos tam . No i zalozylem i nic :( . pozniej powiedzial ze trzeba tez fire sworda , ale jak zalożylem to nic sie nie zmienilo . Mialem wtedy 27 lvl i poczekalem do 30 lvl bo f sword byl od 30 lvl , ale i tak mi nie dalo sił . I mam pytania :
1 . Czy tylko knight dostaje sil . 2 . Czy po update sił sie już nie dostaje . 3 . Pelny Zestaw Crown nigdy nie dawal sił . Z Góry dzięki |
Musisz założyć jeszcze might rnga:> </irony>
Kumpel wała robił i pewnie teraz umiera ze śmiechu xD |
Może założyłeś na lewą stronę...
|
Cytuj:
a tak serio to robią sobie z ciebie wała xD 8o |
Mósisz lotnąć krown buty z goblina 8o <ironia>
Kolega, że tak powiem zrobił cię w konia. |
Jaja sobie z ciebie robia. Na serio musisz miec might ringa i sandaly, i to dodaje ci sily tylko w carlin tak w budce z piwem, ale najepirw idziesz do ab i mowisz do sweaty cylopa hi-->supermgaevudlpower ->bay i dopiero wtedy.
|
Cytuj:
|
Taa a moj kolega i jego dziadek powiedzieli mi ze, ze, no... ze jak sie wezmie zdechlego rata w reke to demon moze pujsc nawet na 1 hita!
A tak na serjo to kolega cie wrabia albo poprostu jest noobem i sam niewie co mowi. ;) Temat do kasacji. |
Sprzedaj crown legi. To gówno. Nie wiem czemu ludzie tak się nimi podniecają. Są to zwykłe K legi, tylko że o 5oz. cięższe.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I do tego o wiele ładniejsze. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
topic: chyba już wszystko zostało powiedziane, więc EoT |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tym porownaniem to mnie rozwaliles xD ale hmm to zalezy od gracza kto co woli;P
|
A ja kupie sobie golden legi która nie dośćże jest ładna, bogata, farbowana i jeszcze umie zrobić szpagat i mostek :)
Porównanie dość nietypowe :) Osobiście preferuje golden legi :) |
Cytuj:
Problem w tym że g legi są warte 90-180 k na starszych serwerach |
Siłę dają tylko skille i niektóre ringi takie jak: Club/Sword/Axe Ring.
A jak chodzi o maga to po updacie tylko mlvl :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17. |