![]() |
Ek 157 hunting braindeaths loot rox
I decided to go and try to loot some rares
Enjoy! First on Zanera to loot this one :p http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=5885 |
Finally you did it :D
Gratz man |
What can i say... Congratulations :)
|
I love your cams <3
|
Is it English forum?
|
@up
Is it polish player? Do you mind it? |
To ja idę na tibianews i będę im po polsku spamować, ciekawe jak zareagują.
|
No locik niezgorszy, ciekawy filmik
|
@2x up
WHO CARES? |
rehost plx
|
|
Cytuj:
@EV_ I ain't polish the only language I know its spanish and english I have lots of polish friends on Zanera, so shut up you KURWA! LOL Thx Shokei for your comment |
@up
no problem :* |
Cytuj:
Skoro ta strona jest po polsku to dlaczego mamy bawić się w angielski? Nie łatwiej `ask polish friends` by to wstawili w imieniu Damortedeli? :) Jakoś na tibia.br nie widziałem "witam, oto mój filmik, mam dużo przyjaciół z brazylii i nie mówię po brazylijsku KURWA". No bez jaj. @Movie: yo, yo - gratz. @vns.rlz: yeah, i like you too. :) i na przyszłość wiedz, że aby użyć słowa "noob" to trzeba mieć do tego powody ;) i oczywiście rozumieć, co dane słowo oznacza. |
Big Gratz for you... Congz
|
Cytuj:
The movie is very nice gz +) |
Gratz xD very good loot ;p ur films rox :] more plax :P
|
Niektórych osób inglisz jest naprawde wery gut
@~~ Łat ju sej men? Aj Dont ÓNDARSTEUNDS!! @topic The movie is very, a very nice ^^ |
Another great movie ; )
Your movie is one of the best which I've ever seen at tibia.pl, keep going ; ) |
I taka mamy przewage nad brazylijczykami(odnosnie tego, ze nie piszemy na tibia.br). Znamy wiecej slow po hiszpansku niz oni po polsku.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:17. |