![]() |
problem
czy ktoś mi powie jeżeli zrobię "dreamer's challange quest" to jak stanę sie członkiem np " Novice Nightmare Knights" to odrazu dostane Nightmare Shield?! plx Help odpowiedzcie... czekam :)
|
Tez bym tak chcial ;]
|
Dreamer's Challange Quest
Cytuj:
|
jesli masz przy sibie odrazu 1500 demonic essence to tak.
ktory ty masz lvl?? 10?? |
Cytuj:
|
Watpie, by tego shielda mozna bylo zdobyc tak latwo.
W koncu ma go kilka osob. |
Cytuj:
Teraz każdy 10-cio latek moze miec 62ek.... to za ile go kupiles?? |
forum jest od zadawania pytań nie ma pytań nie ma forum... Czy jak sie ktoś rejestruje to pisze czy ma 18 lat? Więc po co Ci jego wiek i co Cię obchodzi czy On kupił, dostał czy zrobił tą postać zazdrościsz? (zaprzeczysz) ale z Twojej wypowiedzi wynika że tak
|
jeżeli wykonasz go do końca [razem z oddaniem de] to tak.
|
Cytuj:
Jezeli dla Ciebie zdobycie 1,5k Demonic Essenses jest latwe noto nie wiem na jakim ty OTS grasz. Dlatego go ma kilka osob. |
Cytuj:
Mam pytanie czy on napisal ze jest to łatwe ?? Napisal ze raczej nie jest latwe.. |
Cytuj:
|
@Darkdodzie
@Arcymag Czytalem posta carlito7 chyba z 20 razy i wciaz widze ze pisze w nim ze "Watpie, by tego shielda mozna bylo zdobyc tak latwo. W koncu ma go kilka osob." Nie zauwazam tutaj slowa "NIE". |
Cytuj:
Czyli WATPI w to, ze LATWA rzecza jest jego zdobycie. Gdzie Ty tam chcesz 'nie'? |
Dorba przetłuamcze ci zebys zrozumiał: Tego shielda łątwo nie zdobyć. albo inaczje: tego shielda niełątwo zdobyć. lol.
To ejst 10-letnie dziecko które nie wie co znaczy wątpie ( po preczyteniu mojego postac wbije na wiki i bedzie grzebał. Mogę się założyć ) Co twoim zdaniem znaczy "wątpie" ? pewnie wątpie = sądze. Dzieci.. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:13. |