![]() |
Knight i IH/UH Maker
Czy opłaca się dla swojego knighta robić IH/UH makera??
|
Lepiej samemu zarobic knightem na te uhy. Tak mi sie wydaje.
|
W sumie jeśli masz jakiś wyższy lvl (robienie uhów np. gdy jestes zajety/uczyć się) lub masz lagi [lub net działa poprawnie tylko po 22] to tak... W innym przypadku będzie to waste czasu - knight po update praktycznie zawsze wychodzi na spory +, więc o kase na uhy się nie masz co martwić :)
|
Zarabiaj kase na UH na huntach.
Kieruj się zasadą: xp xp xp gp gp gp, Kasa na uhy |
Zrobienie uhmakera to kilkanascie godzin, przez ktore mozesz zarobic na sporo bp uh. Zrobienie 1 bp uh to kilka godzin, przez ktore mozesz zarobic na kilka bp uh. Uhmaker przyda ci sie tylko jesli masz duzy domek z kilkoma lozkami, tylko ze wtedy w ilosci 3-4, a poza tym tez wymaga troche uwagi i oderwania od gry glownym charem.
|
Cytuj:
Zrobienie uhmakera to nie kwestia kilkunastu godzin, raczej cały dzień jak nie 2 czy 3 - zależy ile kto moze grac. Czemu wg Ciebie przydatnosc uhmakera zależy od ilosci lozek :| BTW. Ja mam makera na koncie brata, więc lajt =d |
Uhmakera lepiej z domkiem robić. Zanim pójdziesz expić dajesz uhmakera (na tym samym koncie) do domku, żeby spał jak śpi to regeneruje mu się mana i wtedy robisz relog na niego wstajesz robisz uha idzesz się kłaść i tak w kółko. Całkiem fajny sposób, jak masz domek z kilkoma łóżkami to dajesz kilka uhmakerów i masz wtedy xX zarobek i więcej uhów oczywiście. Jak masz w domu dwa kompy (ja mam 4 każdy ma swój) To możesz co jakiś czas zaglądać na drugi komputer i uha zrobić. Ale uhmaker musi być na innym koncie, po za tym uważaj, bo możesz być osądzony o Multiclienta.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
zainwestuj w ng
|
bot plx............
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
re down: jak sie ma poradnik "how to crack ng", to nie ma problemu. jesli bys mial cracknac to samemu, to juz by ci tak latwo nie poszlo |
Cytuj:
|
Według Mnie bardzo sie opłaca poniewaz nie dosc ze robisz uhy dla siebie to jeszcze mozesz je sellac po 3k i zarobic na super itemki np. Bohy dla Najta
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:12. |