![]() |
Darc Cathedral -3
Ostatnio z nudów postanowiłem zwiedzieć całą Darc Cathedre. Na filmiku jest tylko cały poziom -3 i częśc -2 i -1. Na początku było troche problemu z dźwigniami ale jakoś się udało.
Ekipa: 60 Elder Druid(ja) 67 Elite Knight 38 Paladin Link: http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/29908 |
Takie filmy najlepsze z takich wypraw :P
|
ładny filmik my jutro idziemy tam zobaczyć :)
|
ja tez zwiedzalem dc ale mialem 80ms 60ms 48ed i 40ms xd
|
ja czyscilem cale dc sam 60 rp z r spear i bylem na plusie jak ogladne film dam edita ;P
powalilo mi sie jednak nie czyscilem za tp ;x a w filmie troche chaosu ale ogolnie ok. :> |
Tam dobry exp jest :p Solo tam expiłem (dc -2) 85-87 ek ale łejst kosmiczny :/
|
o jezu jak mi brak filmikow takich
!!!! |
Myślałem, że na -3 dużo więcej tych korytarzy, a tutaj takie gówienko ; d
Btw. Do czego ten key ? |
Up
Zapewne jakiś quest PS. A no dzięki za filmik też się kiedyś wybiorę na 60 lvl, myślicie, że dam radę oczywiście ja pall, i drut z sio?? |
Też ostatnio zwiedzałem DC ; d. Na -2 fajny exp i loot. Do -3 nie doszedłem bo niewiedziałem wtedy jeszcze o co chodzi z tymi dźwigniami. Również jestem ciekaw do czego ten key :> ?
|
Tak tak wy chodzicie chodzicie a jak zrobilem z 20 postow w zamowieniach na -3
z questem lub bez to nie bylo odpowiedzi!nigdy;/ nie kocham Was. Jezeli wybieracie sie bardzo bym prosil filmy z dark cathedral. podobno mozna usunac te kraty na -1 za sprawa tego klucza.gdzies dalej jest quest na boots of haste pomeczcie sie troche dla nas!:*** |
Ja kiedyś słyszałem ze jest tam na crown shielda o.0 ale to tylko plotka i pewnie ściema z tymi bohami tez ;]
|
filmik spoko gdyby nie ten knajt ......
|
Taak słyszałem coś o BoHach ale czy prawda to nie wiem, kumpel mi mówił 50 rp że jest tam taki quest.
Filmik spoko :) |
Uważacie ze knight ( jaki lvl? 50?) Może na -2 expić bez strat?
|
Cytuj:
Film fajny, wybiore się tam, zawsze byłem ciekaw co tam jest :P A jeszcze jedno, cały film praktycznie na utamce? omg takie waste, naucz sie exury używać? ja na 60 lvlu to expilem na gsach bez utamo, a co dopiero po dc lazić.. |
Było trochę zamieszania z dźwigniami, ale teraz mam przynajmniej całe -2 i -3 odkryte :]
|
Cytuj:
Cytuj:
@down ahaa : P |
@Up
To jest quest na addon do Mage outfit z różdżką |
Lynda robi chyba 'ruszczke' do Mage outfitu (?)
@up >.> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:21. |