![]() |
Pytanie[Zajrzyj]
Witam
mam takie pytanko Na rapidshere oraz podobne programy a także youtube mozna wystawic tylko 100 mb Moj film ma 145 mb..(skomprsowałem go ale grafa sie zjebała, robiłem to z doswiadczonym ziomkiem który kompresuuje filmy od bardzo dawana, ale moj film sie pierdoli a inne nie) Ma ktos moze stronke gdzie moge wystawic moj film z 145 mb? |
|
RS/MU/YT/ to nie są programy tylko stronki uploadowe :P
|
Jak masz film 145 MB to podziel go na 2 pliki w WinRAR i juz masz 100 MB i 45 MB, a wtedy mozesz go na rapidshare wrzucic.
Rapidshare lepszy od bearshare, emule czy torrentow jak wiesz gdzie linkow dobrych szukac :) O tych serwisach wyzej wymienionych mozesz zapomniec. Moze ty tam pliki szybko wrzucisz, ale nikt ich pewnie nie pobierze :/ Sciaganie z tych serwisow jest bardzo rozne (od 200bajtow/s! do jakis 50-60KB/s jesli masz niesamowite szczescie i sciagasz pliki okolo 3 w nocy) i nie ma co porownywac ich lacz/serwerow do rapidshare. |
Cytuj:
|
rapidshare de
|
Cytuj:
Na .de masz ten sam hosting tylko osoby sciagajace musza czekac po kilkadziesiat sekund moga zaczac sciagac. |
Cytuj:
|
Jeśli masz problem z podziałem winrarem to moge ci podać link do poradnika jak to zrobić. Potem wrzucisz na rapida.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:23. |