![]() |
Mammoth Fur Cape
Tak przeglądam sobie temat zdjęcia i widzę że jeden palek ma taki armorek Mammoth Fur Cape
i czy możecie mi coś o nim powiedzieć ? Tam pisze coś w opisie o magi i czy on broni od magii ? I nie wiecie jaki jest drogi ? Ile on kosztuje na Neranie ? |
Heh żeby nie zakładać nowego tematu tez chciałbym sie dowiedzieć za ile można go kupić na Harmonii
|
Mammoth fur cape to nic innego jak zwykły lekki armor, jest lżejszy od blue robe, ale ma 10arm. ale za to dużo tańszy. Wylatuje z mamutów.
Kosztuję ok. 1-2k |
Na neranie kupiłem za 8k B) ale chodzą tam po 10, na Harmoni niewiem :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niestety ale mylisz się, Mammoth Fur Cape wylatuje z Barbarian Brutetamer a nie z Mammotha tak jak ty mówisz. A co do ceny to myślę że kosztuje w granicach 5-10k.
|
Mammoth Fur Cape - waży 20 oz. więc jest lżejszy od Blue Robe ( 22 oz.) aczkolwiek tańszy. Dam przykład na nowych światach (jeśli wyjdą) będzie dużo łatwiej lootnąćten arm niż blue robe (banshee, necro quest).
Cena wacha się od 3k-10k na każdym świecie... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ciekawe, nerana to w jeden z najnowszych serverow i blue robe napewno nie bedzie kosztowac 8k? |
Cytuj:
|
You see a mammoth fur cape (Arm:10).
It weighs 20.00 oz. It is imbued with protective magic. Chciałeś coś o Tym to masz |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:36. |