![]() |
[Pandoria] Plaga BOT'ów
Ostatnio na świecie Pandoria źle się dzieje, panuje plaga BOT'ów na większości expowisk jest chociaż jeden BOT.A najgorsze jest to że wszyscy raportuja a GM jak nie odpowiada tak nie odpowiada,niektórzy mówią że na Pandorie porostu nie logują się GM'owie X( .W tym miesiąu napisałem +12 raportów o botach i żaden nie został sprawdzony ani nie otrzymałem odp. od GM'a.Moi koledzy mają na Pandorii tak samo.Osobiście bym napisał list do "CipSoftu" i opisał sytuacje ale nie znam zbyt dobrze angielskiego i nie wiem jak się z nimi skontaktować ....:(
|
Zapomnij. Nawet jeśli jakiś GM się pojawi, dziwnym zbiegiem okoliczności okaże się, że podejrzany o botowanie gracz był jednak przy komputerze...
A Cipsoft jest, jak mniemam, doskonale świadomy tej sytuacji (dotyczy to nie tylko Pandorii, ale podejrzewam, że większości światów) i raczej niezbyt się tym przejmuje. |
Cytuj:
|
Może i masz racje. Że mam niski lvl ale to nie tylko moja opinia, mam kolegów +50lvl i też tak sądzą. A co do innych światów cóż bardzo możliwe że na nich też jest dużo botów ale tam pewnie są GM'owie chociaż (choć mogę się mylić).Głównie założyłem ten temat ponieważ na Pandori od dobrych kilku miesięcy nikt nie słyszał i nie widział GM'a.
|
Cytuj:
|
Jeśli chcesz koniecznie, żeby GM osobiście przyszedł cię poinformować, że dany delikwent nie używa bota (czytaj: ma włączony alarm anty-GMowy), to następnym razem oprócz użycia ctrl+r napisz też posta na gamemaster board.
|
Podawaj tutaj nicki boterow, ja juz sie nimi zajme ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
kogos poza aricats?;d
|
Cytuj:
2. To działa tylko i wyłącznie w przypadku wypowiedzi na kanałach publicznych (help, trade, trade-Rookgaard, game-chat i RL-chat). Nie da się w ten sposób zgłaszać botterów. |
Botów używano, używają i będą używać. Wyeliminowanie wszystkich botterów jest prawdopodobne tak jak przekonać wszystkich ludzi grających w Tibie by była jedna osoba na expowisku;p Jednym słowem co byśmy robili botterzy i tak będą. 1/5 ludzi grających w Tibie jak widzi bottera to nie wie jak zgłosić lub nie zgłasza tego bo wie, że GM nie raaguje.
|
Cytuj:
|
teraz nie tylko pandoria ale cala tibia przezywa plage botterów, narazie ciezko jest ich tempic, najlepiej relog na jakiegos nup chara i ubic gnidke
|
Cytuj:
|
wydaje mi sie, ze zolwie wyczyscilem z boterow ^^
|
Cytuj:
W sumie nie Knight ale jak się zbierze ekipe noobów to się da :] Sep 02 2007, 14:42:06 CEST Killed at Level 105 by Krisando Urm and by Prostoy |
Ja nie botuje ale kiedyś słyszałem że leci po mnie Pyros z Tie.
Tie wiesz coś o tym?:( |
Skitster + jego noob chary (serus homa, maran lija, safin ridy), paru brazoli(na draconi, ich kiedy indziej wypisze), w c**j z aricats(Glidarn, Nareli)...
Jak coś znajde to napisze^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:21. |