![]() |
Ślub xD!
No więc zmieniłem pleć swojej postacii na Female , pobrałem sie z moim przyjacielem Thorinusem , i zmieniłem płeć na Male - i pytanie jest następujące
Czy nasz związek jeszcze istnieje ? bo jak nie to ja składam reklamacje ... prosze o szybką odpowiedź !!!!!!! xD |
No pewnie jak wam sie urodzi dziecko to bedzie cudowne dziecko dwoch pedalow
|
istnieje ale dla mnie to troche zboczone xD
|
Cytuj:
|
noooo gosciu jak urodzisz dzieciaka to zgarniesz niezla sumke ;]
|
Ślub nie jest formalny w Tibii(nigdzie nie jest zapisane "xxx jest w związku małżeńskim z yyy"), więc to jest po prostu kwestią tego, jak wy dwaj do tego podchodzicie. ;]
Cytuj:
|
own3d xD
A od kiedy sluby w tibi byly "formalne"? o.O Tak jak pan up to napisal to wasza sprawa a slub istnieje dopoki chcecie. |
Spytaj sie naszego byłego ministra oświaty,on lubi takich jak wy.
|
No niby nie jest nigdzie to napisane , ale z npc sie rozmawia w Thais kiedy się pobierasz :)
|
To może weźcie tego kapłana niech wam rozwodu udzieli. W uzasadnieniu napiszcie że jedna ze stron okazała sie transwestytą :)
Cytuj:
a tak na serio to może weźcie oświadczcie przed osobą 3cią którą kręcą takie zabawy (nie tylko bicie lvl'a) że już oficjalnie nie jesteście parą taki ot sposób :) |
ja to sie zastanawiam jak ten slub wziac ? trzeba miec pacca chyba nie?
|
i kilogram zioła dla ludzi z cipsoftu -.-
|
Zioło możecie przekazać w lepsze ręce ... np moje :* xD
|
no właśnie, od tibi 8.0 oprócz partnera [obojętnie jakiej płci] potrzeba wspomnianego juz kilogramu zioła dla cip, ale także jednej porcji dla Fure ;p
|
Heh :p pwned :D
|
No no no, nie sądziłem że na tym forum są jeszcze tacy (poza kilkoma modkami) których w Tibii interesuje coś innego niż bicie lvl i PK. Tylko szkoda że pomysł taki zboczony.
|
Ta możecie być i mężem i żoną w niektóych stanach usa.
|
OWNED XD Tylko nikomu ani mru mru, bo jak cię ci z rządu dowiedzą, to jeszcze Tibię zakażą pod zarzutem "złego wpływu na orientację seksualną graczy".
|
To piękne, miłośc nie ma granic nie ważne czy chłopak czy dziewczyna, dla was liczy sie tylko charakter o.O.
Czekam na relacje z 1 dzieciaka ; D. |
heh
Pedalki :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:07. |