![]() |
Tibia w cdaction w dziale..
..W co by (nie) grać?
W cdaction zamieszczona została mini-recenzja darmowych MMO, w tym takze tibi. Najwazniejsze zdania zacytuje: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
No i co z tego że obraziły waszą kochaną gre??
pS; Zabpomniałeś dodać że tibia bez żadnych powodów jest bardzo populrna |
Jak ktośby chciał się zemścić to wystarczy wejść na ich forum i napisać, że cd action to gazeta. Efekt murowany ; )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@autor: tia, masz refleks, już było i chyba zostało skasowane, dodam tylko, że opis gry pojawił się w rubryce "W co (nie)grać" |
Cytuj:
zreszta mozna zobaczyc prawde o userach forum w tym temacie jezeli mowie cos przeciwko świętej Tibii to mam s*******ac, ssac, jebac swojego starego/matke i rozne takie (przyklad?, pierwszy wpis) btw do pierwszej odpowiedzi, czy ja gdzies napisalem ze ta gra mi sie nie podoba? ._. ja tylko wam chcialem przyblic opinie o tej grze w cdaction, jesli cie tym urazilem to cos jest nie tak.. i to chyba z tobą |
Szkoda tylko że w tibi niema stereo dźwięków B) bo są tylko mono ale cóż może w update kolejnym coś będzie :D.
Cytuj:
|
OMfg...było dawno temu -.-
Szukaj ! |
Cytuj:
http://youtube.com/watch?v=QFIFe7tKMvg Chcialbys tak grac? albo tak http://youtube.com/watch?v=MJyRZGYaooo |
Cytuj:
2. Tak, to prawda 3. Jego zdanie, forum publiczne, ma prawo napisać co chce, i ty masz prawo komentować Cytuj:
|
A co mi kur** cda bedzie "dyktowac" "f co grac a f co nie grac" X(
Ja nabluzgam na ich gazete na jakims forum (najlepiej ich, hłe hłe!) czego czytac a czego nie i napisze na I miejscu CDA bo nie dosc ze obrazaja to jeszcze dyktuja w co grac i hm.. no i gry z przed II wojny swiatowej daja do swojego gownianego pisma. Moje zdanie (jak to ktos up powiedzial) :) |
Cytuj:
rzadko sie taki okaz jak ty trafia |
Mahahahahaha, rozjebało mnie to, że tutaj w większości wypowiadają się dzieciuchy poniżej 15 roku życia... Jak chcecie pobluzgać, to zapraszam na ich forum i pojedziecie im eVuL textem...
@topic Tibia, to zuo, grałem w nią prawie 3 lata, ale jakiś czas temu skończyłem, a na forum siedzę (jak ktoś up napisał) dla przyjemności, bo lubię po naśmiewać się z nabów i trolów ;] |
po pierwsze to wyluzujcie...ktoś coś napisał o tibi niepochlebnego w wy sie zachowujcie jak by kto wam rodzine obrażał, bez przesady poza tym fakt niezaprzeczalny że jeśli tibie porównać do lineage 2 albo wow to wypada bledziutko. Przynajmniej dla tych którzy widza w grze tylko grafike i nie mają czasu ani ochoty żeby sie wciągnąc a takimi ludźmi są recenzenci. Tibia ma klimat ma historie i ma to coś.
poza tym to recenzja jest stara jak świat a ten temat był z rok może nawet wiecej temu, i musze powiedzieć że nic sie nie zmieniło. Wtedy tez wypowiediało sie pełno zbuntowanych i poruszonych młodziaków [; nic nowego ps.wieszok nie mów że nie słyszałeś tych pięknych dźwieków? tibia ma genialne dźwięki, jak chce leci mi kazik innym razem słysze metalice a jeszcze kiedy indziej korna genialna sprawa |
@kyfral
czlowieku... do uzaleznienia mi baaardzo daleko brakuje zwlaszcza ze ostatnio moja gra polega na posiedzeniu 10 minut w dp pogadaniu z kumplami i wylaczeniu. wiec nie z tym do mnie, zwlaszcza ze wole sie pouczyc niz sleczyc przed monitorem nad kwadratami ;) wkur**a mnie cda a ze jakos tak wyszlo napisalem, przyznaje sie bez bicia, glupi post. A i trollem nie jestem, a i epilepsja mi nie dolega.. ;) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:10. |