![]() |
Tibia figurki by Anders - figurki uzbrojenia tibijskiego
Najnowsza auktulizacja: 13.04.2008 (Kolczyki Beholder Shield)
Z radością chciałbym zaprezentować wam moja ręcznie wykonane figurki uzbrojenia z Tibii. Figurki wykonane są z pasty modelarskiej, pomalowane farbami olejnymi. Na początku temat był tylko o figurce Crown setu, jednak aby nie tworzyć nowego zmieniłem nazwę tego i tutaj będę zamieszczać wszystkie nowe prace z tej kategorii. Życzę miłego oglądania i zapraszam do komentowania... PS. Aby ułatwić wam przeglądanie figurek starsze aktualizacje będę umieszczał w "ukrytym tekście" Pierwsza figurka (Crown Set) Ukryty tekst:
Pierwsza aktualizacja ("The Best Set, Magic Plate Armor, Golden Legs, Mastermind Shield, Royal Helmet) Ukryty tekst:
Aktualizacja 27.09.2007 (Demon Set, Demon Armor, Demon Legs, Demon Shield, Phoenix Shield, Skull Helmet, Mastermind Shield v1.1, Magic Plate Armor v1.1, nowe tabliczki) Ukryty tekst:
Aktualizacja 10.10.2007 (Dragon Scale Mail, Golden Armor, Crusader Helmet, Dragon Shield, Tower Shield, Magic Sword, Giant Sword) Ukryty tekst:
Aktualizacja 11.11.2007 (Szata Mrocznych Sztuk) Ukryty tekst:
Aktualizacja 4.12.2007 (Necromancer Shield, Great Shield, Guardian Shield, Ancient Shield, Tortoise Shield) Ukryty tekst:
Aktualizacja 22.12.2007 (Kolczyki Demon Shield) Ukryty tekst:
Aktualizacja 12.01.2008 (Szata Mrocznych Sztuk - nowsza wersja, Helmet of the Ancients) Ukryty tekst:
Aktualizacja 13.04.2008 (Kolczyki Beholder Shield) Kolczyki te zostały zrobione na zamówienie. Mają po 2,5 cm wysokości każdy i w przeciwieństwie do kolczyków "demon shield" zawieszki nie są wtopione na stałe, a zaczepione o wtopione kółeczko, dzieki czemu tarcze poruszają się jak prawdziwe kolczyki. Kolczyki Beholder Shield http://img255.imageshack.us/img255/3...der1np9.th.jpg http://img255.imageshack.us/img255/4...der2ga5.th.jpg http://img169.imageshack.us/img169/5...der3fg6.th.jpg Więcej o nowych figurkach, dodatkowe zdjęcia i opisy oczywiście na stronie figurek (patrz mój podpis). |
Brzydkie nie jest. Proponuję, abyś to wysłał na http://www.tibianews.net/
|
Genialne. Czekam na następne. Daj jeszcze fotkę z tyłu.
|
Bardzo ładne.
|
Nooo, ładne i unikatowe, choć do oryginału mu trochę brak :P
|
Fajne, fajne. Rób więcej!
|
Stary masz talent :) zrób Dragon scale set B)
|
Ciekawe ;)
Czekam na wiecej |
Nah! Dobre, juz kiedys tez o tym myslalem ale niemialem super, extra modeliny wiec wszystko poszlo na marne (niemam talentu do lepienia z tego gowna). Bardzo ladnie ci to wyszlo. Rob dalej no i oczywiscie czekam na next seta. ;)
|
Brak słów... masz talent :) nie zmarnuj go.
|
Bardzo fajne xD a może by tak jakiegoś monstera z tego zrobić xP
PS. Gdzie mogę znaleźć taką pastę? |
Bardzo , bardzo ładne :)
|
Świetne, przydał by mi sie do tego jeszcze FS
Btw. a zrobił byś czyjąś grafe? xD (albo nawet seta) |
Ojoj przepraszam, nie wiem czemu, ale post sie zdublował
|
tutaj to samo, zdublowany post, proszę Moderatorów o usunięcie...
|
@Sir Speed
Pastę modelarską można dostać w wiekszych sklepach papierniczych :) @up Co masz na myśli mówiąc "czyjąś grafę"? A jesli chodzi o grafike setu czy innych rzeczy to nie ma problemu... Mogę chociażby wrzucić grafiki wszystkich profesji z mojej reklamy, która btw zajęła pierwsze miejsce w tutejszym konkursie :P A jak znajde troche czasu to i inne grafiki sie zrobi... @down Golden set tez napewno zrobie, ale nie wiem czy blessed Shield to dobry pomysł. Przeciez w porównaniu z pozostałymi częsciami złotego kompletu tarcza wyglada bardzo przeciętnie, zdaje się że grafika tego przedmiotu dawno nie była updatowana. A ja generalnie staram się robić przedmioty które ładnie wygladają :) |
Wypas zrób golden set dodaj Warlord Sworda i Blessed Shield(dobrze napisałem?)
A co do Crown Setu 100/10. PS. Jak ty to zrobiłaś bo wygląda identycznie jak oryginalne? |
;>
świetne no poprostu super nic dodac nic ujac 10/10!
|
Fajne! x) 10/10
C legi i c shield bardzo podobne do tych pikselowych xD |
Jedyna i niepowtarzalna taka figurka. PIerwszy raz cos takiego widze daje 10/10 !! Rób więcej takich :p
Tak jak jeden kolega powiedział daj to na tibianews :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:06. |