![]() |
Zacinki myszki i klawiatury
Mam problem. Około 2 tyg. temu w moim komputerze zaczęły pojawiać się zacinki myszki i klawy. Chodzi o to, że co około 10 minut myszka i klawa przestają na kilka sekund chodzić i zaraz wszystko wraca do normy. Raz lub dwa razy dziennie pojawia się zacinka, którą "reperuje" tylko reset. Dzieje się tak przez tydzień, później są trzy dni spokoju. Lecz te zacinki bardzo mnie denrwują i przeszkadzają expić. Wykonywany był dziś format, lecz to nic nie pomogło (już reset był). Nie sądzę, żeby to była wina myszki czy klawiatury, ponieważ kable siedzą mocno, ale to raczej nie przypadek to się dzieje w tym samym czasie.
Pomóżcie. |
Może coś stało się z kablami ? Albo myszka i klawiatura psują się ze starości/uszkodzenia.
|
Byc moze jakis problem z portami PS2 czy cos w ten desen. U mnie np. sa one przepalone, bo ojciec wylal kawe na klawiature i wystapilo jakies zwarcie. I w tym momencie myszke jak i klawiature musze miec przez USB. Sprobuj podpiac inna myszke i klawiature.
|
Ta, klawa jest z roku 1995 to juz swoje przeżyła. Myszka jest dosyć nowa, z pół roku. Sprawdzę inną klawę to odpowiem. Dzięki za naprowadzenie.
|
Może to keylogger ? Spotkałem się z takim przypadkiem więc na wszelki wypadek daj loga z hijackthis. A i sprawdź myszkę i klawę na innym kompie.
@Offtopic WTF ? Pomagam alliantom O.o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:40. |