![]() |
Spoko pomysl ! Oby takich wiecej :D
|
Buhehhe, to mi się podoba. more more plx plx
|
Cool fake! :D Używasz do tego PhotoShopa, tak?
|
Bardzo ładne.
|
HUHU!!!
SUPER! Chcę więcej!!! MORE, plx plx plx plx plx plx... :D |
:D Super ale jedna żacz mnie wcieła....mamy nauczyciela od informatyki...Pan Janas:D
|
O.o, Nice :D
|
LoL , wyfajiste , tylko ci polaki za szybko polegli , i mało z nimi akcji było
ano trener to juz przesada :P odrazu terener GMow poszedl spac... hrhr Gratz nice work dude ;) |
spoko naprawde suuper
P.S. czy ktoś może wie czy GM`a można zabic |
Omg to jest extra!
Dodaj tylko napisy do postaci i jakieś texty a będzie perfekcyjnie ;) |
HEHEHE
Ale czemu akorat ban?? Ban to niezbyt mily tenat. |
Cytuj:
2. Po zabiciu 6 osób naraz wykorzystujemy limit warningów, tak więc dlatego Ban. A poza tym Ban nie jest tematem tej pracy tylko jak byś chciał zauważyć starcie Polska vs. Gm's ;) @Shanhaevel Nie używam Photo Shopa. Używam Paint Shop Pro 9. Czekam na kolejne komentarze. Dziękuję :) |
Cytuj:
Psp9?! To to już jest?? |
fajne,fajne
Bardzo mi się podoba sam pomysł
znaczy... Wszystko fajnie tylko gdyby były jakies teksty i napisy nad postaciami byłoby GIT. Aha i jeszcze jedno jakby coś to niemuwie że mi sie niepodoba bo sam wiem jak ciężko jest zrobić FAKE |
No, naprawde fajny fake, dodałeś coś od siebie(mówie o dragon ball:D), zadbałeś o szczegóły, nie widze tam żadnych błędów.
Więc: More PLX!! |
Jezu
Ale to nudne dlaczego robicie takie bzdety ?
naco wam to :P juz byscie cos ciekawego zrobili a nie jakies smieci ktorych sie niechce ogladac :/ papa :D / To tylko moje zdanie nie obrazajcie sie :P |
Suuuuuuuuuupppppppppeeeeeeerrrrrrrrrr dawaj takich wiecej
|
<OMG> buhehehe :D ekstra :D oby tak dalej ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
Ale zauważ ile w to trzeba włożyć pracy. A skoro jesteś taki mądry to pokaż nam co Ty zrobiłeś. Chcemy się przekonać czy Twoje prace będą ciekawe. ;) Dziękuje. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:26. |